|

Fatih Terim'in Roma sözleri tepki çekti

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İtalya'da verdiği özel bir röportajda İtalya futbolu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Terim, UEFA Avrupa Ligi'ni ise Roma'nın kazanması temennisinde bulundu. Beşiktaş'ın da bulunduğu turnuva için tecrübeli teknik adamın yapmış olduğu bu açıklama siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Yeni Şafak
16:29 - 14/03/2017 Salı
Güncelleme: 17:47 - 14/03/2017 Salı
Yeni Şafak
Türiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İtalya'da verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.
Türiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İtalya'da verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, Roma'nın UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmasını umduğunu söyledi.Geçtiğimiz hafta sonu kuruluşunun 90. yılını kutlayan Fiorentina'nın davetlisi olarak Floransa'ya giden Fatih Terim, İtalya futboluna dair açıklamalarda bulundu.



Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, La Gazetta dello Sport'a verdiği röportajda özellikle Roma'nın oynadığı pozitif futbolu beğendiğini ifade ederek Luciano Spalletti'nin oyun felsefesi hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Spalletti'nin Zenit yıllarında kendini çok geliştirdiğini dile getiren Fatih Terim, "Onun yönetimindeki Roma, modern futbol mantığını sahaya yansıtıyor. Umarım bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ni Roma kazanır." dedi.



2001 yılında çalıştırdığı Milan'da ise genç kaleci Gianluigi Donnaruma'nın performansını ön plana çıkaran Fatih Terim, "Donnaruma varken adeta kale küçülüyor. Bence o şimdiden Buffon'un seviyesini yakaladı ve daha da gelişebilir." değerlendirmesinde bulundu.



Terim, Serie A'nın son haftalarında oynanacak Roma-Juventus maçını yerinde izlemek için tekrar İtalya'ya geleceğini sözlerine ekledi.


Terim cephesinden 'Roma kazansın' sözlerine yalanlama


Lig Radyo'dan Ilgaz Çınar, Terim'in Roma kazanır sözleri hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çınar, Terim cephesinden gelen açıklamalarla ilgili şu ifadeleri kullandı;






-






-













#Fatih Terim
7 yıl önce