|

F.Bahçeli taraftar grubundan kızdıran anket!

Fenerbahçe taraftar gruplarından 12 Numara'nın yaptığı anket büyük tartışma konusu oldu.

Yeni Şafak ve
12:54 - 26/03/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:13 - 26/03/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Süper Lig'de haftalar ilerledikçe şampiyonluk yarışı kızışıyor. Lige milli maç arası verilmesine rağmen şampiyonluk heyecanı doruklarda yaşanıyor.



Süper Lig'in 26. haftasında oynanması gereken Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin terör saldırıları sonrası güvenlik gerekçesiyle ertelenmesi Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını karşı karşıya getirdi.



Beşiktaş taraftarlarının, derbinin ertelenmesinden sonra sosyal medyada Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu aleyhine yorumlar yapması sarı lacivertlileri kızdırdı.



Şampiyonluk yarışındaki iki ezeli rakibin taraftarlarının birbiriyle atışması üzerine Fenerbahçe taraftar gruplarından 12 Numara, twitter üzerinden çok konuşulacak bir anket yayınladı.



Ankette 'TFF bir seçenek sunsa; görgüsüz Beşiktaş yerine gücü yerinde bir Galatasaray ile şampiyonluk yarışı ister miydiniz?' sorusu soruldu.






Fenerbahçe taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği ankete bir kaç dakika içinde binlerce yorum ve cevap gelirken Beşiktaş taraftarları duruma tepki gösterdi.













#Futbol
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
8 yıl önce