|

Feghouli tamam, sıra yeni sol bekte

Transferde gelecek sezon için hemen düğmeye basan Fenerbahçe’de Feghouli konusunda haberler oldukça iyi. Menajerinin İstanbul’a geldiği Cezayirli oyuncu için yapılan görüşme son derece olumlu geçti. İtalyanlar’ın, Caner’in, Inter’le anlaştığını yazması sonrasında sol beke takviye yapmayı hedefleyen Sarı Lacivertliler, bu doğrultuda da Watford’un Yunan sol beki Holebas’ı listesine aldı.

Yeni Şafak
09:25 - 1/05/2016 Pazar
Güncelleme: 07:38 - 1/05/2016 Pazar
Diğer

Kanarya'nın bir süredir gündeminde olan Sofiane Feghouli'nin menajeri Habib Antar'ın İstanbul'a geldiği haberi, büyük yankı uyandırmıştı.



Antar'ın, kulüple yaptığı görüşmenin oldukça samimi bir havada geçtiği, taraftarların anlaşma noktasına geldiği konuşuluyor..



Valencia'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve kulübünde kadro dışı kaldıktan sonra ilk 11'deki yerini kaybeden Cezayirli atak orta saha oyuncusunu isteyen en ciddi kulübün Fenerbahçe olması da, anlaşmanın mutlu sona ulaşmasını güçlendiriyor.



Oyuncunun da, Kanarya'ya oldukça sıcak baktığı konuşuluyor.





2 milyon Euro'ya bitebilir

Diğer tarafta İtalyan basınının, Inter'in 6 hafta önce gizlice sağlık kontrolünden geçirdiğini iddia ettiği Caner Erkin'in yerini doldurmak için de düğmeye basıldı.



Fanatik'in haberine göre bu bölgede Hasan Ali Kaldırım'ın yanına alternatif olarak Yunan oyuncu Jose Holebas'in düşünüldüğü belirtildi.



Yunan Milli Takımı'nın formasını giyen 31 yaşındaki sol bekin 2 milyon Euro'luk bir bonservisle transfer edilebilecek olması sebebiyle, yönetimin çalışmalarını hızlandırdığı ifade edildi.



Arsenal'li Mesut Özil'in de menajerliğini yapan oyuncunun temsilcisi Erkut Söğüt, Holebas'ın Türkiye'den bazı takımlarla temasta olduğunun altını çizerek, “Şu an kulüp ismi veremem ancak Holebas henüz karar vermedi. Tüm teklifleri masaya yatırıp en doğru seçimi yapmak istiyoruz” diye konuştu.



#Fenerbahçe
#Jose Holebas
8 yıl önce