|

Fenerbahçe-Gaziantepspor :3-0

Süper Lig'in 31.haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nda küme düşme hattında bulunan Gaziantepspor'u ağırladı. Kritik karşılaşmayı 3-0 kazanan sarı lacivertliler lider Beşiktaş'ı takibini sürdürdü. Gaziantepspor ise 32 puan ile 15.sırada kaldı.

Yeni Şafak
19:52 - 1/05/2016 Pazar
Güncelleme: 19:53 - 1/05/2016 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçeli futbolcuların gol sevinci....
Fenerbahçeli futbolcuların gol sevinci....

Süper Lig'in 31.haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nda Simon Kjaer(27') ve V.Persie'nin (48', 81') attığı gollerle Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti.



Kadıköy'deki maça hızlı başlayan Fenerbahçe 5.dakikada Volkan Şen ile gole yaklaştı. Robin van Persie'nin ara pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan yıldız futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı. Ataklarına devam eden sarı lacivertlilerde 28. dakikada ceza sahası sol çaprazında Robin van Persie topla buluştu. Hollandalı yıldızın ortasında arka direkte topa iyi yükselen Kjaer'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

(1-0)



İlk yarıda etkili bir oyun oynayan sarı lacivertliler kalan dakikalarda V.Persie, Alper ve Nani ile önemli fırsatlar yakaladı ancak kaleci Karčemarskas'ı geçemedi. İlk yarı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi.



İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan Fenerbahçe golü erken buldu. Kariyerindeki 500.maça çıkan V.Persie 48.dakikada Gaziantepspor ceza sahası içinde topla buluştu. Yıldız futbolcu kaleci Karčemarskas'a şık bir çalım atarak topu ağlara gönderdi ve skoru

2-0

'a getirdi.



Golden sonrada etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe'de Robin Van Persie 81.dakikada tekrar sahneye çıktı. Hollandalı futbolcu attığı golle maçta skoru 3-0 yaptı. V.Persie böylelikle maçtaki 2.golünü atmış oldu.




Fenerbahçe, Bruno Alves, Volkan Şen ve Nani ile etkili ataklar gerçekleştirse de kalan dakikalarda başka gol bulamadı. Karşılaşmada başka gol olmazken Fenerbahçe sahadan 3-0 galip ayrıldı.











-







#Fenerbahçe
#Gaziantepspor
#Süper Lig
8 yıl önce