|

Fenerbahçe-Karabükspor: 2-0

Fenerbahçe, Karabükspor'u 2-0 yenerek Süper Lig'de 2. sıraya yükseldi. Sarı lacivertlilerin gollerini Mehmet Topal ve Valbuena attı.

Yeni Şafak
21:54 - 18/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 22:03 - 18/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Valbuena'nın attığı gol sonrası yaşadığı sevinç.
Valbuena'nın attığı gol sonrası yaşadığı sevinç.

Fenerbahçe, Karabükspor'u 2-0 yenerek Süper Lig'de 2. sıraya yükseldi. Sarı lacivertlilerin gollerini Mehmet Topal ve Valbuena attı.

Maçtan notlar
  • 15. dakikada Ibanez’in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Neustadter uzaklaştırmak istedi ancak kısa düştü. Serdar’ın şutu savunmadan dönerken, Yatabare tamamlamak istedi ancak top yandan auta gitti.
  • 26. dakikada gelişen Karabükspor atağında Yatabare sağdan ceza sahası içine gönderdi. İlhan Depe’den önce Şener araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.
  • 37. dakikada Poko, 4 rakibinden sıyrılıp ceza sahası yayı üzerinden topu Barış’a aktardı ancak bu futbolcu müsait pozisyonda kontrolü iyi yapamadı.
  • İkinci yarı da Valbuena'nın da oyuna dahil olmasıyla birlikte sarı lacivertliler Kardemir Karabükspor öünde yoğun bir baskı kurarken, 56. dakikada Mehmet Topal'ın attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı...

    Golden sonra da etkili futbolunu sürdüren Fenerbahçe 76. dakikada Valbuena'nın harika golüyle skoru 2-0'a getirdi ve karşılaşma da bu sonuçla tamamlandı...Fenerbahçe bu galibiyetin ardından puanını 32'ye yükseltti ve ligde 2. sıraya yükseldi. Kardemir Karabükspor ise bu mağlubiyetle 8 puanda kaldı...


Skrtel ve Şener Konyaspor maçında yok
  • Martin Skrtel ve Şener, Karabükspor müsabakasında gördüğü sarı karttan dolayı Konyaspor maçında forma giyemeyecek.Süper Lig’in 16. haftasında oynanan Fenerbahçe-Karabükspor müsabakasında 38. dakikasında rakibine yaptığı sert müdahale sonrası Şener Özbayraklı ve 39. dakikada yaptığı müdahalede Martin Skrtel sarı kart gördü. Şener ve Skrtel, Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak Konyaspor müsabakasında forma giyemeyecek.



#Fenerbahçe
#Karabükspor
#Galatasaray
6 yıl önce