|

Fenerbahçe Lens, Ziyech ve Sow'u istiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın yönetimden istediği Jeremain Lens, Hakim Ziyech ve bir dönem sarı lacivertli formayı giyen Moussa Sow transferleriyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Yeni Şafak
14:53 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:49 - 27/08/2016 Cumartesi
Diğer
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, Lens, Ziyech ve eski futbolcusu Sow'un transferi konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, Lens, Ziyech ve eski futbolcusu Sow'un transferi konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

İngiliz ekibi Sunderland'da forma giyen Lens'in transferini bitirme noktasına gelen sarı lacivertliler, Twenteli Ziyech ve Al Ahli'de forma giyen Sow'u transfer etmek için kolları sıvadı.



Hürriyet'te yer alan habere göre, Ziyech'e Ajax'ın talip olmaması durumunda, yetenekli futbolcu Fenerbahçe forması giyecek.



Taraftarın sevdiği isim Sow ile her konuda anlaşıldı. Tecrübeli forvet oyuncusunun Fenerbahçe'ye gelmesi çok yüksek ihtimal olarak görülüyor.



Üç oyuncunun 2015-2016 sezonundaki istatistikleri:

  • Birleşik Arap Emirlikleri Gulf Ligi'nde Al Ahli forması giyen Sow, çıktığı 24 maçta 13 gol kaydederken, 2 de asist yaptı.
  • Hollanda Eredivisie Ligi ekiplerinden Twente'de top koşturan Ziyech, 33 maçta 17 gol, 12 asistle göz doldurdu.
  • İngiltere Premier Ligi'nde Sunderland formasıyla 20 maça çıkan Lens, 3 gol kaydederken, 3 de asist yaptı.



Lens, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti























#Fenerbahçe
#Lens
#Ziyech
#Sow
8 yıl önce