|

'Fenerbahçe Quintero'yu kiralıyor'

Fenerbahçe'nin 10 numara adaylarından olan Kolombiyalı orta saha oyuncusu Juan Fernando Quintero, Fenerbahçeli taraftarların gönderilerini beğendi. 23 yaşındaki futbolcunun bu hamlesi sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırırken Portekiz basını da oyuncunun Fenerbahçe'ye kiralanabileceğini belirtti.

Yeni Şafak
11:46 - 29/07/2016 Cuma
Güncelleme: 09:00 - 29/07/2016 Cuma
Yeni Şafak
Quintero​, Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda oynadığı futbolla adından söz ettirmiş ve 10 milyon euro bedelle Porto'ya transfer olmuştu.
Quintero​, Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda oynadığı futbolla adından söz ettirmiş ve 10 milyon euro bedelle Porto'ya transfer olmuştu.

Fenerbahçe'nin 10 numara adaylarından olan Portolu Juan Fernando Quintero, sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıracak bir harekette bulundu. Kendisini Fenerbahçe'de görmek isteyen taraftarların attığı gönderileri beğenen genç futbolcu için Portekiz basını da flaş bir iddiayı ortaya attı.



O iddiaya göre sezon başında Porto'dan Fabiano'yu kiralayan Fenerbahçe, Porto'yla Juan Fernando Quintero'nun transferi için görüşmelerde bulunuyor. Orta sahaya sol ayaklı bir futbolcu transfer edilmesini isteyen Pereira'nın en güçlü adaylarından olan Kolombiyalı futbolcunun transferinde yakın zamanda sıcak gelişmeler yaşanacağı aktarıldı.



  • 23 yaşındaki Quintero geçtiğimiz sezon başında Fransa Lig 1 ekiplerinden Rennes'e kiralanmıştı. 14 maçta 1 gol atan futbolcu 2 de asist yapmıştı. Quintero en büyük çıkışını Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda yapmıştı.








Gökhan Gönül: Aradığım huzuru burada buldum




#Juan Fernando Quintero
#Porto
#Fenerbahçe
8 yıl önce