|

Fenerbahçe Valbuena için kulübüyle anlaştı

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Lyonlu Mathieu Valbuena adım adım sarı lacivertli formayı giymeye hazırlanıyor. Fransız basınının flaş olarak geçtiği habere göre 32 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe ve Lyon kulüpleri de el sıkıştı.

Yeni Şafak
13:29 - 28/05/2017 Pazar
Güncelleme: 17:01 - 28/05/2017 Pazar
Yeni Şafak
Mathieu Valbuena bu sezon Lyon formasıyla 43 resmi maçta 10 gol attı 8 de asist yaptı.
Mathieu Valbuena bu sezon Lyon formasıyla 43 resmi maçta 10 gol attı 8 de asist yaptı.

Fenerbahçe, devre arasında transfer etmek istediği Mathieu Valbuena'yı sezon sonu itibariyle kadrosuna katmayı hedefliyor.

Fransız basınından Mercato 365'in haberine göre; Fenerbahçe'ye gitmesi beklenen Valbuena için sarı lacivertli kulüp ve Lyon arasında 3 milyon euroluk bir anlaşma sağlandığı belirtildi. Oyuncuya da 3 yıllık teklif yapıldığı aktarılırken transferin bitme aşamasında olduğu ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere önceki günlerde Lyon başkanı Aulas, "Fenerbahçe'nin önerdiği sözleşme, Lyon'un Valbuena'ya öneremeyeceği bir sözleşme. Fenerbahçe'nin teklifi onu cezbetti." açıklamasını yapmış ve yıldız oyuncunun takımdan ayrılacağı sinyalini vermişti.

  • Valbuena'yı kadrosuna katmaya hazırlanan Fenerbahçe, bu transferle birlikte Mehmet Ekici'nin ardından ikinci imzasını attırmış olacak.

https://www.youtube.com/embed/FEZ-IhEHiVQ

#Fenerbahçe
#Mathieu Valbuena
#Lyon
7 yıl önce