|

Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarını üzecek iddia

Ersin Düzen, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mehmet Topal'ın önümüzdeki sezon Çin'e transfer olabileceğini söylerken, Muslera ve Taffarel'e de ABD'den resmi teklif olduğunu öne sürdü.

Yeni Şafak
11:06 - 14/02/2016 Pazar
Güncelleme: 09:18 - 14/02/2016 Pazar
Diğer

TRT Spor'da yayınlanan ''Stadyum'' adlı programın moderatörlüğünü yapan Ersin Düzen, Mehmet Topal, Fernando Muslera ve Taffarel ile ilgili flaş iddialarda bulundu.



Ersin Düzen, Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Mehmet Topal'in son dönemin gözde ülkesi Çin'e gidebileceğini söyledi.



Topal Çin'e, Muslera ve Taffarel ABD'ye

Düzen, ''Mehmet Topal sezon sonu Çin'e gidebilir. Ayrıca, Taffarel'e Amerika'dan teklif var. Yanında Fernando Muslera'yı da istiyorlar. Los Angeles'tan istiyorlar. Resmi bir teklif var. Amerika kulüpleri sponsorlar ile birlikte büyük transferler yapıyorlar" şeklinde konuştu.



Transfer dönemine Çin damgası

Verdikleri yüksek bonservis bedelleriyle Avrupa'nın büyük yıldızlarını transfer eden Çin ekipleri, Türkiye'den Ersan Gülüm, Mbia, Burak Yılmaz gibi isimleri de kadrolarına katmayı başarmışlardı


#mehmet topal
#fenerbahçe
#ersin düzen
#transfer
#muslera
8 yıl önce