|

Fenerbahçe'de Bruno Alves şoku

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves hakkında olay bir iddia ortaya atıldı. Sarı lacivertli takımdaki Türk oyuncular, “Bruno Alves'le oynamak istemiyoruz” dedi, yönetim sözleşme uzatma konusunu beklemeye aldı.

Yeni Şafak
14:26 - 28/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 11:36 - 28/05/2016 Cumartesi
Diğer
Alves'in sözleşme konusu askıya alındı.
Alves'in sözleşme konusu askıya alındı.

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı Türkiye Kuası Finali öncesinde sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlandığı açıklanan Bruno Alves'te flaş gelişmeler yaşanıyor.



Takımdaki yerli oyuncuların Alves'e tepkili olması nedeniyle Portekizli yıldızın sözleşmesinin uzatılması askıya alındı.



İki yıl önce Salih Uçan, geçtiğimiz günlerde de Uygar Mert Zeybek'e antrenmanda sert girerek sakatlanmalarına neden olduğu için Türk futbolcular Alves ile aynı takımda oynamak istemediklerini açık bir şekilde dile getirdi.



Sözleşme uzatılması askıda

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Pereira'nın da finalde bu nedenle Alves'i oynatmadığı öğrenildi. Yönetimin bu gelişme sonrası "1 yıllık yeni sözleşme" konusunu beklemeye aldığı bildirildi.



3 sezondur sarı lacivertli formayı giyen 35 yaşındaki savunmacı yıllık 2.5 Milyon Euro kazanıyordu. Sarı lacivertli yönetimin 1.2 ile 1.5 Milyon Euro arasında bir rakama Alves ile yeniden anlaştığı belirtilmişti.















#Fenerbahçe
#Bruno Alves
8 yıl önce