|

Fenerbahçe'de 'Roger Schmidt' sesleri

Fenerbahçe'de yeni sezonda teknik direktörün kim olacağı merak konusu. Sarı lacivertlilerde konuyla ilgili olarak Aykut Kocaman ismi gündemdeki yerini korurken Alman basınından flaş bir iddia geldi.

Yeni Şafak
15:59 - 24/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:17 - 24/04/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Alman basını, Fenerbahçe'nin Leverkusen'den ayrılan Alman teknik adam Roger Schmidt'i takımın başına getirmek istediğini iddia etti.
Alman basını, Fenerbahçe'nin Leverkusen'den ayrılan Alman teknik adam Roger Schmidt'i takımın başına getirmek istediğini iddia etti.

Dick Advocaat'la sezon sonunda yollarını ayıracak olan Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon için teknik direktörü arayışlarını sürdürüyor.

Kamuoyunda Aykut Kocaman'ın takımın başına geçeceği iddia edilirken Alman televizyonu Sport1, sarı lacivertlilerin Leverkusen'den ayrılan Roger Schmidt'le görüştüğünü belirtti.

Alman Sport 1 kanalının haberine göre Fenerbahçe, Bayer Leverkusen'den ayrılan Roger Schmidt'i takımın başına geçirmek için Alman teknik adamla özel bir görüşme gerçekleştirdi. Scmidt'in Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldiği ve Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüğü haberin detaylarında yer alan en dikkat çekici bilgi oldu.

  • Kariyerinde Paderborn ve Salzburg gibi önemli takımları çalıştıran 50 yaşındaki teknik adam son olarak Bayer Leverkusen'i çalıştırmıştı.


#Fenerbahçe
#Roger Schmidt
#Bayer Leverkusen
7 yıl önce