|

Fenerbahçe'den ayrıldılar, ortada kaldılar

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Raul Meireles ve Mehmet Topuz henüz hiçbir kulübe resmi imza atmadı. İki futbolcuda yeni sezon hazırlıklarını bireysel çalışmalarla sürdürüyor.

Yeni Şafak
10:54 - 22/07/2016 الجمعة
Güncelleme: 11:13 - 22/07/2016 الجمعة
Yeni Şafak
Raul Meireles, Fenerbahçe'ye 2012 yılında Chelsea'den transfer olmuştu.
Raul Meireles, Fenerbahçe'ye 2012 yılında Chelsea'den transfer olmuştu.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve henüz hiçbir kulüple sözleşme imzalayamayan Raul Meireles ve Mehmet Topuz ortada kaldı. Sarı lacivertlilerde ciddi paralara oynayan futbolcular sözleşmelerinin bitmesiyle beraber görüştükleri hiçbir kulüple kesin bir anlaşma sağlayamadı.



Portekizli Raul Meireles, sarı lacivertli kulüpte oynadığı 3 sezon boyunca yıllık 2.5 milyon euro, Mehmet Topuz da 1 milyon euro kazanmıştı. Aynı ücreti sarı lacivertli takımdan ayrıldıktan sonra hiçbir kulüpte bulamayan futbolcular yeni sezon öncesi henüz hiç bir takımla anlaşamadı. Hazırlıklarını bireysel olarak sürdüren isimlerden Mehmet Topuz'la eski kulübü Kayserispor, Meireles ile de Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'un ilgilendiği belirtiliyor.



  • Raul Meireles, Fenerbahçe'ye 2012 yılında Chelsea'den 10 milyon euroya transfer olmuştu. Mehmet Topuz ise 2009 yılında Kayserispor'dan 9 milyon euro karşılığında alınmıştı.










#Fenerbahçe
#Raul Meireles
#Mehmet Topuz
٪d سنوات قبل