|

Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü, Aziz Yıldırım'ın Ankara seyahatinde yaptığı iddia edilen açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirten bir açıklama yayınladı.

Yeni Şafak
13:53 - 6/12/2016 Salı
Güncelleme: 14:11 - 6/12/2016 Salı
Yeni Şafak
Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'la ilgili çıkan haberleri resmi internet sitesi üzerinden yalanladı.
Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'la ilgili çıkan haberleri resmi internet sitesi üzerinden yalanladı.

Fenerbahçe resmi internet sitesi üzerinden Aziz Yıldırım'la ilgili bir açıklama yayınladı.



Dün akşam Beyaz TV'deki futbol programında, Aziz Yıldırım'ın Ankara seyahatinde yaptığı iddia edilen açıklamalara, kulüpten yalanlama geldi.



Fenerbahçe'nin açıklaması şöyle:


  • "Dün akşam Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol isimli programda, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın söylediği iddia edilen bir takım ifadeler yer almıştır.
  • Başkanımızın Ankara seyahati, tamamıyla kendi özel işleri ile ilgili olup, ne Beşiktaş maçı ne de başka bir konu hakkında herhangi bir demeci olmamıştır. Dolayısıyla Beyaz TV'de yer alan bu ifadeler tümüyle yalandır.
  • Polemik ve yalandan beslenen bahse konu program ve kanalın yalan haberlerine itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz."
"Bu işin peşini bırakmayacağız"

Aziz Yıldırım'ın Ankara seyahatinde sarf ettiği iddia edilen o açıklamalar ise şunlar:


  • "Görüntüleri seyretmedim. Ancak bana söylediler. Ben o sözlerimin arkasındayım. Orada kötü bir şey söylemedim. Çünkü hakemler kafasına göre maç yönetiyor. Güven meselesi. Ben de orada güvensizliğimi belirttim. Sahadaki hakeme güvenmiyorum. Cüneyt Çakır da, Hüseyin de kafasına göre maç yönetiyor. Nihat Özdemir ve Ahmet Nur Çebi de oradaydı. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Bu davayı kovalayacağız. Şu anda zaten yaptığımız anlaşmalarda dolar yüzünden duman olduk. Bir yandan büyük yatırımlar yapıyoruz, bir yandan bunlarla uğraşmak istemiyoruz."





#Aziz Yıldırım
#Fenerbahçe
7 yıl önce