|

Fenerbahçe'den 'Darbe' tişörtü

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, FETÖ’yü deşifre ederken kullandığı 'Ne şikesi, memleket elden gidiyor' ifadesi, emekli Tümamiral Çetin’in, 'Fetullahçılar karşılarında herkesten önce sarı lacivert bir duvar buldu' sözleri sonrası simgeleşiyor.

Yeni Şafak
10:19 - 1/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:34 - 1/08/2016 Pazartesi
Diğer
Fenerbahçe'nin 'Darbe Tişörtü'nün Fenerium'da 19.95 TL'ye satılacağı belirtildi.
Fenerbahçe'nin 'Darbe Tişörtü'nün Fenerium'da 19.95 TL'ye satılacağı belirtildi.

Fenerbahçe'den sarı lacivertli taraftarlara özel bir tişört geliyor. Şike operasyonu döneminde Aziz Yıldırım'ın kullandığı 'Ne şikesi, memleket elden gidiyor' sözlerinin yer aldığı tişörtler Fenerium'da satışa sunulacak.



Emekli Tümamiral Semih Çetin'in CNN Türk ekranlarında FETÖ'nün karşısına ilk olarak “sarı lacivert” bir duvar çıktığını söylemesi, sosyal medyada büyük ses getirmişti. Twitter'da TT listesinde ilk sıralarda yer bulan bu konuşma, Fenerbahçe taraftarının direnişinin simgelerinden biri olarak kabul edilmişti.



Hürriyet'in haberine göre, Fenerium genel müdürü Mümtaz Karakaya yoğun ilgi çeken bu sözden hareketle sarı lacivertli taraftarlara bir sürpriz hazırladı.





'Ne şikesi, memleket elden gidiyor'

Karakaya, lacivert zemin üzerinde sarı duvar ve başkan Yıldırım'ın “Ne şikesi, memleket elden gidiyor” sözlerinin yazılı olduğu bir tişört hazırladı. Tişörtte Yıldırım'ın bu konuşmayı yaptığı tarih olan 14.02.2012 de yazıyor.



Fenerium mağazalarında satılacak ikinci tişörtte de yine Fenerbahçe'nin FETÖ'yü çok önceden deşifre etmesine bir gönderme var. “Demedik mi?” yazan ikinci tişörtün de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.



Tişörtlere sembolik ücret

Fenerium bu tişörtleri kar amacı gütmeden 19.95 TL'den satışa çıkaracak. Yarın tüm Feneriumlarda yer alacak tişörtlerden onbinlerce basacak olan Fenerbahçe rekor satış bekliyor. Bu tişörtler, 'Her eve lazım' sloganı ile tüm taraftarlarına ulaştırılacak.








#Fenerbahçe
#Tişört
#FETÖ
8 yıl önce
default-profile-img