|

Fenerbahçe'den Van Persie tişörtü

Fenerbahçe Kulübü, derbide Oğuzhan Özyakup ile yaşadığı gerginliğin ardından gol sevinicini genç futbolcunun önünden kayarak yaşayan Van Persie'nin o anını tişört yaptı.

Yeni Şafak
17:35 - 8/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:50 - 8/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Derbideki tek golü atarak takımına turu getiren Van Persie'nin gol sevinci tişört oldu.
Derbideki tek golü atarak takımına turu getiren Van Persie'nin gol sevinci tişört oldu.

Türkiye Kupası'nda oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşanan gerginliklerin yankıları sürerken, sarı-lacivertlilerden sürpriz bir hamle geldi.



Fenerbahçe Kulübü, derbiye yaptığı hareketlerle damga vuran ve turu getiren golü kaydeden Van Persie'nin gol sevincini tişört yaptı. Yapılan açıklamada tişörtlerin cuma günü satışa çıkarılacağı duyuruldu.



Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle;


  • "Türkiye kupası son 16 turunda oynadığımız maçta golümüzü atan Robin Van Perise' nin ikonik fotoğraf karesinin yer aldığı tişörtler 10 Şubat Cuma gününden başlayarak öncelikli olarak www.fenerium.com.tr ve stadyum mağazaları, daha sonra da tüm Türkiye' deki Fenerium mağazalarında satışta olacak.
  • Taraftarlarımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda üretilen sınırlı sayıdaki RVP Kupa Tişörtlere ulaşmak isteyen tüm taraftarlarımız www.fenerium.com.tr internet satış sitesi ve Fenerium mağazalarına davetliler."






#Fenerbahçe
#Robin Van Persie
#Beşiktaş
7 yıl önce