|

Fenerbahçe'den imza şov

Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı üç isim Isla, Giuliano ve Soldado kendilerini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yeni Şafak ve
15:19 - 18/08/2017 Cuma
Güncelleme: 16:27 - 18/08/2017 Cuma
Yeni Şafak
Giualiano, Isla ve Soldado imza töreninin ardından Fenerbahçe formasıyla poz verdi.
Giualiano, Isla ve Soldado imza töreninin ardından Fenerbahçe formasıyla poz verdi.

Fenerbahçe Kulübü, yeni transferler için imza töreni düzenledi. Ülker Stadyumu'nda basının karşısına çıkan Mauricio Isla, Giuliano Victor de Paula ve Roberto Soldado'nun imza töreninde öne çıkanlar şöyle;

Isla: Herkesin isteyeceği bir kulüpteyim

  • "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldiğimin farkındayım ve herkesin bulunmak isteyeceği bir kulüpteyim. Taraftarlarımızın önünde forma giyme şansı buldum. Bundan sonra elimden gelen en iyi performansını göstereceğim. Fenerbahçe'ye gelerek kariyerimi ileriye taşımış oldum. Türkiye'nin en iyi takımlarından birine geldim."


Soldado: Sakatlığım nedeniyle çok maç kaçırdım
  • "Futbolu seven herkes, Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bilir. Burada olmak benim için büyük bir keyif. Geldiğim ilk andan beri kendimi çok iyi hissediyorum. Bu ilginin karşılığını, çok çalışarak, goller atarak vermek istiyorum. Fizik olarak kendimi iyi hissediyorum. Geçtiğimiz sezon bir sakatlık geçirdim ve birçok maçı kaçırdım. Dün 30 dakika oynadım ve maçtan sonra çok iyi hissettim."
Giuliano: Zorlu bir transfer süreci oldu

  • "Sahaya çıkmak için büyük heyecan duyuyorum. Pazar günü bizi bekleyen önemli bir maç var, o maça kadar hazır olmak istiyorum. Sevginin ve inancın karşılığını, alacağımız skorlarla saha içinde vermeyi istiyorum. Umarım bu ilginin karşılığını verebilirim. Zor bir transfer süreci oldu. Bu zorluk bizim kontrolümüz dışında gerçekleşti. Fenerbahçe'yi kabul etme nedenim, Fenerbahçe'nin büyüklüğündendir. Kariyerimde ileriye doğru bir adım atmak istedim. Bu nedenle Fenerbahçe'yi seçtim."
Giuliano: Alex'le farklı karakterde oyuncularız
  • "Alex, üst seviyede oynayan mükemmel bir oyuncuydu. Bir liderdi ama artık Giuliano'nun da bu adımları atması gerekiyor. Ben Giuliano olmak istiyorum. O nedenle Alex ile kıyaslamaları bir kenara bırakmamız gerekir. Saha içine baktığımız zaman, Alex'le farklı karakterde oyuncularız. Alex klasik 10 numara futbolcuydu. Ben ikinci forvet gibi veya kanat oyuncusu gibi de oynayabiliyorum. Beklentilerin yüksek olduğunun farkındayım. Tek hedefimiz takıma katkı sağlamak. Bunu yapabilirsem çok mutlu olurum."

#Fenerbahçe
#Giuliano Victor de Paula
#Mauricio Isla
#Roberto Soldado
7 yıl önce