|

Fenerbahçeli eski futbolcu Erdi Demir iki kişiyi yaraladı

İki kişiyi bıçakla yaradığı gerekçesiyle Fenerbahçeli eski futbolcu Erdi Demir hakkında, 2 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı belirtildi.

Yeni Şafak
12:00 - 13/11/2017 الإثنين
Güncelleme: 12:39 - 13/11/2017 الإثنين
Diğer
​Erdi Demir (allta soldan ikinci) 1987-1991 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti.
​Erdi Demir (allta soldan ikinci) 1987-1991 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti.
Eski futbolcu Erdi Demir'in bir parkta tartıştığı iki kişiyi bıçakla yaraladığı aktarıldı. Demir hakkında 'kasten yaralama' ve 'hakaret' suçlarından toplamda 2 yıl 1 aydan 9 yıl 2 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı ifade edildi.

Hürriyet'e yer alan habere göre olay şöyle gerçekleşti;
  • 29 Nisan 2017 tarihinde meydana gelen olayda, Kadıköy’de bir parkta oturan ve daha önceden tanıdığı Erdoğan A. (55) ve Sercan O.’nun (38) yanına gelen Fenerbahçeli eski futbolcu Erdi Demir, ikili ile tartıştı. Daha sonra parktan ayrılan Erdi Demir, bir süre sonra yeniden parka geldi. Yine tartışma çıkması üzerine Erdoğan A. ve Sercan O.’, Erdi Demir’i darp ederken, Demir’de yanında bulunan bıçakla Erdoğan A. ve Sercan O.’yu yaraladı.
Hapis istemiyle dava açıldı

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Anadolu Cumhuriyet Savcılığı, müşteki-şüpheli Erdi Demir hakkında, ‘kasten yaralama’ ve ‘hakaret’ suçlarından toplamda 2 yıl 1 aydan 9 yıl 2 aya kadar, müşteki-şüpheliler Erdoğan A. ve Sercan O. hakkında da ‘kasten yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Müşteki-şüphelilerin yargılaması, Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılacak.



#Erdi Demir
٪d سنوات قبل