|

'Fenerbahçeli futbolcular Kocaman'ı istiyor' iddiası

Fenerbahçe'nin emektar futbolcularının, takımdan gönderileceği konuşulan teknik direktör Dick Advocaat'ın yerine Aykut Kocaman'ı talep ettikleri öne sürüldü.

Yeni Şafak
12:15 - 26/02/2017 Pazar
Güncelleme: 12:48 - 26/02/2017 Pazar
Diğer
Fenerbahçe'de Mehmet Topal, Volkan Demirel, Sow, Salih Uçan, ve Stoch gibi futbolcular Aykut Kocaman ile birlikte çalışmışlardı.
Fenerbahçe'de Mehmet Topal, Volkan Demirel, Sow, Salih Uçan, ve Stoch gibi futbolcular Aykut Kocaman ile birlikte çalışmışlardı.

Fenerbahçe'de ligde alınan kötü sonuçların ardından UEFA Avrupa Ligi'nden de elenilmesi eleştiri oklarını Dick Advocaat'a çevirdi. Sarı-lacivertlilerin gözden düşen Hollandalı teknik adamın yerine yeni sezona yönelik hoca arayışı sürdüğü belirtildi.



Sabah'ta yer alan habere göre listenin ilk sırasında yer alan Aykut Kocaman'a futbolculardan da destek geldi. Özellikle Mehmet Topal, Volkan Demirel, Sow, Salih Uçan, Stoch gibi eski isimlerin, Kocaman'ın takıma dönmesini çok istediği iddia edildi.



Bu oyuncuların, Kocaman dönemine duydukları özlemi o zaman kadroda yer almayan takım arkadaşlarına da sohbetlerde anlattıkları ifade edildi.



"Takımda kolej havası vardı"


Özellikle 2010-11 sezonunun ikinci yarısında 17'de 16 yaparak kazandıkları şampiyonluğu anlatan tecrübeli oyuncuların, o günler için şunları söylediği aktarıldı;



  • "Takımda kolej havası vardı. Her zaman birlikte yemek yerdik. Arkadaşlık üst düzeydeydi. Hoca hiçbir zaman bizi medyanın önüne atmazdı. Sorunları konuşarak çözmeye çalışırdı. Pas oyunu oynuyorduk."

Takımın emektarlarının, Aykut Kocaman'ın geri dönmesi halinde eski başarıların yeniden yakalanacağı görüşünde olduğu bildirildi.



#Fenerbahçe
#Dick Advocaat
#Aykut Kocaman
7 yıl önce