|

Fenerbahçeli Kadlec Sparta Prag ile anlaştı

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in ardından bir ayrılık daha gerçekleşiyor. Takımın Çek futbolcusu Michael Kadlec, Çek Ligi'nin güçlü ekibi Sparta Prag ile anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki futbolcunun sarı lacivertli kulüple sözleşmesi sezon sonunda sona eriyordu.

Yeni Şafak
15:28 - 2/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:52 - 2/05/2016 Pazartesi
Diğer
Fenerbahçe
Fenerbahçe

Süper Lig'de 31.hafta sonunda Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde olan ve şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık gerçekleşiyor.



Sarı ­lacivertli yönetim, Galatasaray derbisi öncesi ilk 11'de olmadığını öğrenince teknik direktör Pereira'ya rest çeken ve süresiz kadro dışı kalan Caner Erkin'le yolları ayırma kararı almıştı. Skorer'in haberine göre; Caner'in ardından Çek savunmacı Michael Kadlec de ülkesinin köklü takımlarından Sparta Prag ile anlaşmaya vardı.



Fenerbahçe, Kadlec'i 1 Temmuz 2013'te 5 milyon euro karşılığında Bayer Leverkusen'den transfer etmişi. 31 yaşındaki sol bekin ayrılması sonrası Fenerbahçe'de iki sol bek oyuncusu da takımdan ayrılmış olacak.







Ayrılacağını açıklamıştı

Michael Kadlec transferiyle ilgili olarak önceki günlerde yaptığı açıklamada “Avrupa'dan teklifler var. Ancak henüz hiçbirini kabul etmedim. EURO 2016 sonrası İstanbul'a döneceğim. Ardından menajerimle teklifleri değerlendirip yeni kulübüm konusunda karar vereceğim” ifadelerini kullanmıştı.



Roma Salih Uçan'ı Fenerbahçe'ye geri gönderiyor GFB'den 'Diego ve Yıldırım' açıklaması


#Fenerbahçe
#Kadlec
#Sparta Prag
8 yıl önce