|

Fenerbahçeli yıldızlar Alper potuk ve Volkan Şen'e UEFA'dan şok ceza

Fenerbahçe'nin olaylı Braga maçında kırmızı kart gören Alper Potuk ve Volkan Şen ile tribüne gönderilen Vitor Pereira'nın cezaları açıklandı.

Yeni Şafak
18:51 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 19:12 - 24/05/2016 Salı
Yeni Şafak
Fenerbahçe
Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Braga maçında kırmızı kart gören Alper Potuk ve Volkan Şen ile tribüne gönderilen Teknik Direktör Vitor Pereira'nın cezaları belli oldu. Buna Alper Potuk'a 3 maç, Volkan Şen'e ise 2017'ye kadar Avrupa kupalarında oynamama cezası verildi.



UEFA, Fenerbahçe'nin 4-1 mağlubiyeti ile sona eren Braga maçında kırmızı kart gören Alper Potuk ve Volkan Şen'e oldukça ağır cezalar geldi.



Volkan Şen 2017'ye kadar yok!


Rakibine sert müdahalesi sonrası oyundan atılan Alper Potuk 3 maç ceza aldı. Üst üste gördüğü iki sarı kart sonrası kırmızı kartla oyundan atılan ve sahadan çıkarken hakem Ivan Bebek'i iterek sert tepki gösteren Volkan Şen'e ise eşi benzeri görülmemiş bir ceza verildi. UEFA, tecrübeli kanat oyuncusunu 31 Aralık 2016'ya dek oynanacak UEFA müsabakalarından men etti.



Öte yandan aynı maçta, hakemin tartışmalı kararlarına yoğun itirazlarda bulunan ve tribüne gönderilen Teknik Direktör Vitor Pereira'ya ise bir maçlık ceza verildi. Bu arada Fenerbahçe Kulübü ise aynı maçta yaşananlar nedeniyle 15 bin avroluk para cezasına çarptırıldı.









#Fenerbahçe
#Volkan Şen
#Alper Potuk
#UEFA Avrupa Ligi
8 yıl önce