|

Fenerbahçe'nin 'Manchester' kabusu sürüyor

Fenerbahçe'nin Manchester seyahatinde yaşadığı talihsizliklerin ardı arkası gelmedi. Sarı-Lacivertli ekip Manchester United maçına idman yapmadan çıkmak zorunda kaldı.

Yeni Şafak
19:12 - 19/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 19:42 - 19/10/2016 Çarşamba
Diğer
Fenerbahçe'nin Manchester'a giden uçağı cama kuş çarpması sonucu çatlamış ve pilotlar Budapeşte'ye acil iniş yapmak zorunda kalmıştı.
Fenerbahçe'nin Manchester'a giden uçağı cama kuş çarpması sonucu çatlamış ve pilotlar Budapeşte'ye acil iniş yapmak zorunda kalmıştı.

Fenerbahçe, İngiltere seyahatinde yaşadığı talihsizlikler nedeniyle ciddi bir handikapla karşı karşıya kaldı. Sarı-Lacivertli ekip, antrenman yapamadan Manchester Unitedmaçına çıkmak zorunda kaldı. Kafileyi İstanbul'dan Manchester'e taşıyacak uçağın ön camının çatlaması ve sonrasında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye zorunlu iniş yapılması nedeniyle yaşanan rötar, Fenerbahçe'nin Old Trafford'da yapmayı planladığı son antrenmanın iptaline neden oldu.



Fenerbahçe kafilesini Budapeşte'den alıp, Manchester'e götürecek uçağın Macaristan'dan Türkiye saati ile ancak 19.00'da havalanabilecek olması tüm planları alt üst etti. Macaristan'dan İngiltere'ye yaklaşık 2 saat kadar uçacak olan kafilenin, pasaport işlemleri ve havalimanından önce otele sonrasında ise Old Trafford'a geçecek olması idmanın gerçekleştirilmesini imkansız hale getirdi. Fanatik'te yer alan habere göre; Günün geç saatlerinde statta olacak kafilenin yapacağı idmanın sağlıklı olmayacağını düşünen teknik direktör Dick Advocaat ile yardımcıları çalışmayı iptal etti.






Advocaat taktiği otelde anlatacak


Fenerbahçe seyahat öncesi de Samandıra'da antrenman yapmadığı için Manchester United maçına son taktik idmanını yapmadan çıkmış olacak. Advocaat'ın futbolcularına otelde taktik bilgileri aktaracağı ve küçük çaplı bir ter idmanı uygulatacağı bildiriliyor.




#Fenerbahçe
#Manchester United
#Advocaat
7 yıl önce