|

Fenerbahçe'nin UEFA listesi belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Vardar ile eşleşen Fenerbahçe'de turun oyuncu listesi belirlendi. Play-off turu listesinde takımdan ayrılarak Sevilla'ya giden Simon Kjaer'in yerine Fernandao yer aldı

Yeni Şafak
15:50 - 11/08/2017 Cuma
Güncelleme: 17:02 - 11/08/2017 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe, UEFA maçlarında oynayacağı maçların kadrosu açıklandı.
Fenerbahçe, UEFA maçlarında oynayacağı maçların kadrosu açıklandı.

Fenerbahçe’nin 17 Ağustos'ta oynanacak ilk maçtan bir gün önce gece yarısına kadar listeye uygun bir oyuncu ekleme hakkı var.

Ancak bunun için listedeki yerel yetişmiş oyuncu sayılarının ihlal edilmemesi ve futbolcunun play-off’tan önceki eleme turlarında oynamamış olması gerekiyor. Bununla birlikte takımdan ayrılması beklenen ve Slavia Prag ile görüşen Miroslav Stoch'un listeden çıkartılacağı öğrenilirken yerine Roberto Soldado'nun ekleneceği belirtildi.

  • Kaleciler:
    Volkan Demirel, Carlos Kameni, Erten Ersu.
  • Savunma:
    Mauricio Isla, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel.
  • Orta saha:
    Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Mathieu Valbuena, Salih Uçan, Oğuz Kağan Güçtekin, Josef de Souza, Aatif Chahechouhe.
  • Forvet:
    Robin van Persie, Roberto Soldado, Ahmethan Köse
Giuliano bu maçlarda yok
  • 27 yaşındaki Giuliano, Zenit ile UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde oynadığı için kural gereği Fenerbahçe'nin Vardar ile oynayacağı iki maçta da forma giyemeyecek. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalması halinde Brezilyalı yıldız, bu maçlarda oynayabilecek.

#Fenerbahçe
#UEFA
#Giuliano
7 yıl önce