|

Fenerbahçe'ye Brezilyalı sol bek

Brezilya basını, Fenerbahçe’nin Corinthians’ta kiralık olarak forma giyen Brezilyalı sol bek Danilo Avelar’la ilgilendiğini duyurdu.

Haber Merkezi
09:10 - 20/04/2019 Cumartesi
Güncelleme: 11:21 - 20/04/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Danilo Avelar, sol bekin yanı sıra orta sahanın solu ve ön liberoda da oynayabiliyor.
Danilo Avelar, sol bekin yanı sıra orta sahanın solu ve ön liberoda da oynayabiliyor.

Gelecek sezon kadrosunda büyük değişime gidecek olan Fenerbahçe için dış basından iddialar gelmeye devam ediyor. Brezilya’dan Gazeta Esportiva, bonservisi Torino’da bulunan ve Corinthians’da oynayan Danilo Avelar’ın Fenerbahçe’nin radarında olduğunu yazdı.

29 yaşındaki futbolcunun bonservisini almak isteyen Corinthians’ın 1 milyon euroluk teklifinin reddedildiği; İtalyanların 1.5 milyon euro talep ettiği belirtildi. Brezilya’dan Palmeiras ve Gremio’nun da oyuncuyu istediği, Avrupa’dan sadece Fenerbahçe’nin tetikte olduğu duyuruldu.

2010’da Karpaty Lviv ile Avrupa’ya adım atan Danilo Avelar, Schalke 04 ve Cagliari’de forma giydikten sonra 2015’de Torino’ya transfer oldu. Brezilyalı sol bek, son 2 yılını Amiens ve Corinthians’ta kiralık geçirdi.

Kaleye 1.96'lık file bekçisi

F.Bahçe yeni sezonda kaleye de transfer yapmayı planlıyor. Sarı-lacivertli ekibin futbolcu izleme komitesinin Kolombiya ligi takımlarından Deportes Tolimas forması giyen Alvaro Montero için olumlu rapor verdiği öğrenildi. Kolombiya Milli Takımı'na da çağrılan Avrupa kulüplerinin takibinde olduğu belirtildi. 24 yaşında 1.96 boyundaki kaleci uzun boyuna rağmen atletik bir yapıya sahip.




#Danilo Avelar
#Fenerbahçe
5 yıl önce