|

Fernandes için Galatasaray iddiası

Lokomotiv Mosova kulübüne yakınlığı ile bilinen Rus gazeteci Stefano Conforti, Galatasaray'ın Manuel Fernandes ile ilgilendiğini belirtirken, sarı-kırmızılı kulübün Ryan Donk'u takasta kullanabileceğini iddia etti.

Yeni Şafak
08:33 - 4/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:34 - 4/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Manuel Fernandes (Lokomotiv Moskova)
Manuel Fernandes (Lokomotiv Moskova)

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova'da forma giyen Beşiktaş'ın eski yıldızı Manuel Fernandes için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Rus gazeteci Stefano Conforti, Bursaspor ve Galatasaray'ın Fernandes ile ilgilendiğini öne sürdü.



Donk'a karşılık Fernandes

Conforti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Bursaspor ve Galatasaray Fernandes'i istiyor. Sezon sonu gitmesi bekleniyor' ifadelerini kullandı. Öte yandan Rus gazeteci, sarı-kırmızılı kulübün bu transfer kapsamında Ryan Donk'u önerebileceğini belirtti.





-





Bu sezon formayı unuttu

Rusya Ligi'nde ilk sezonunda çıktığı 28 maçta 7 gol 1 asist kaydeden Manuel Fernandes, bu sezon Lokomotiv Moskova ile sadece 1 maçta sahaya ilk 11'de çıkabildi ve bu maçta skor üretemedi.






Beşiktaş dönemi

2011-2014 yıllarında Beşiktaş forması giyen Manuel Fernandes siyah-beyazlı formayla çıktığı 91 maçta 15 gol kaydetmişti. Portekizli futbolcu Beşiktaş'taki son dönemlerinde performansı nedeniyle tepki görmüş, Kasımpaşa maçında sahaya atlayan bir holigan kendisini darp etmeye bile kalkmıştı.










#Galatasaray
#Manuel Fernandes
8 yıl önce