|

Fernando Muslera'dan ince mesaj

Galatasaray'ın Beşiktaş'a 1-0 yenildiği karşılaşmanın ardından Uruguaylı kaleci Fernando Muslera açıklamalarda bulundu. Tecrübeli kaleci derbiyi kaybettikleri için üzgün olduğunu ifade ederken teknik direktör değişiklikleriyle ilgili olarak ince bir mesaj yolladı.

Yeni Şafak
22:40 - 27/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 22:47 - 27/02/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, Beşiktaş derbisi sonrasında çarpıcı ifadeler kullandı.
Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, Beşiktaş derbisi sonrasında çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Beşiktaş derbisi sonrasında konuştu. Muslera, "İki sezonda birçok hoca değişikliği yaşadık, zaman gerek. Adaptasyon kolay olmuyor" ifadelerini kullandı.



  • "Derbi kaybetmek çok kötü bir duygu. İlk yarıda pozisyon vermeyen bir Galatasaray vardı. Şans faktörü Beşiktaş'tan yanaydı. Baraja çarpmasaydı topu kolaylıkla tutabilirdim. Ondan sonra girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik ve taraftarımızın önünde kaybetmek kötü oldu. İki sezonda birçok hoca değişikliği yaşadık, Zaman gerek. Adaptasyon kolay olmuyor. Kötü sezonlar geçirdik ama bu sezonlarda kupalar da kazandık. Bu maçtan sonra rekor konuşmak kolay değil, çünkü çok üzgünüm ama Galatasaray tarihine adımı yazdırdığım için çok mutluyum."

#Muslera
#Galatasaray
7 yıl önce