|

Fernando'nun 'Alex' itirafı gündem oldu

Galatasaray'ın Manchester City'den kadrosuna kattığı Brezilyalı Fernando'nun daha önce verdiği röportajda Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza'dan övgüyle bahsetmesi sosyal medyada büyük etkileşim aldı.

Yeni Şafak ve
15:02 - 5/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:11 - 5/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray, yeni transferi Fernando'yu bugün basına tanıttı.
Galatasaray, yeni transferi Fernando'yu bugün basına tanıttı.

Galatasaray'ın yeni transferi Fernando Reges'in Manchester City forması giydiği dönemde verdiği röportaj, sosyal medyada gündem oldu.

Brezilyalı futbolcu, kariyerinde karşı karşıya oynamaktan en çok zorlandığı futbolcunun Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza'nın olduğunu söylemişti.

Fenerbahçeliler paylaşmaya başladı

Sarı-lacivertlilerin etkin taraftar grupları, Galatasaray'ın bugün basın tanıtımı yaptığı Fernando'nun bu röportajını sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladı.

Vatandaşı Alex'ten övgüyle bahseden Fernando'nun yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;
"Messi ve Ronaldo'ya karşı oynadım, en çok zorlandığım isim Alex'ti"

  • "Kariyerimde Messi ve Ronaldo gibi dünyanın en iyilerine karşı oynadım. Ancak beni sahada en çok zorlayan, sessiz ve zararsız duruşu ancak mükemmel paslarıyla Alex oldu. Şu anda emekli oldu ancak onu hala Fenerbahçe'den hatırlayabilirsiniz. İnanılmaz bir kalitesi vardı. Yavaş ve ağır görünürdü ama aniden hızlanır ve bu sayede birçok kafa golü atardı."
#Fernando Reges
#Galatasaray
#Alex de Souza
7 yıl önce