|

'FETÖ' krizinin ardından Galatasaray'da 4 istifa

Galatasaray'da hafta sonu gerçekleşen mali genel kurulda FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraçları oy çokluğuyla reddedilmişti. Yaşanan bu gelişmeler tepkilere neden olurken G.Saray yönetim kurulu iki ismi de aidatlarını ödemedikleri gerçekçesiyle ihraç etti. Ancak bu olay sarı kırmızılılarda kopuşları da beraberinde getirdi. Ünlü iş adamı Mecit Çetinkaya ailesiyle birlikte kulüp üyeliğinden istifa etti.

Yeni Şafak
21:11 - 27/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 22:29 - 27/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray Kulübü'nün mali kongresinde FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraçlarının oy çokluğuyla reddedilmesi büyük tepki çekmişti.
Galatasaray Kulübü'nün mali kongresinde FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraçlarının oy çokluğuyla reddedilmesi büyük tepki çekmişti.

Galatasaray Spor Kulübü Derneği üyeleri; Mecit Çetinkaya, Mert Mecit Çetinkaya, Hacer Zeynep Çetinkaya ve Ahu Çetinkaya yaşanan olayların ardından görevlerinden istifa ettiler.



4 üyenin istifa metni büyük yankı uyandırırken kulüp içerisinde yaşanan 'FETÖ' krizinin istifaların devam etmesine sebep olabileceği belirtildi. Öte yandan Çetinkaya ailesinin istifa açıklamasında yazan "Haine 'sporcu', katile 'futbolcu' diyen çoğunluğa sahip Galatasaray Spor Kulübü Derneği üyeliğinden istifa ediyoruz" ifadeleri dikkati çekti.



İşte 4 üyenin verdiği istifa dilekçesi;






Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu gece katıldığı bir canlı yayında, Galatasaray'ın FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'i sadece aidatı gerekçe göstererek ihraç etmesini eleştirdi;








#Galatasaray
#Mecit Çetinkaya
7 yıl önce