|

FETÖ'cü Şükür ve Kanter'in 'Sofuoğlu'na cevabına büyük tepki

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakınlığıyla bilinen Enes Kanter, Hakan Şükür'e haddini bildiren Kenan Sofuoğlu hakkında 'Terbiyesiz' tweeti attı. Şükür'e destek vererek ihanetini kanıtlayan Kanter'e vatandaştan cevap gecikmedi. Kanter'e 'Kendinize güveniyorsanız Türkiye'ye gelin' denildi. Şükür'ün Sofuoğlu ile ilgili yaptığı açıklamaya ise vatandaşlar 'Siz ve saz arkadaşlarınız bu milletin 'Can'ını Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde çaldınız' diye yazdı.

Yeni Şafak
12:03 - 17/07/2016 Pazar
Güncelleme: 13:07 - 17/07/2016 Pazar
Yeni Şafak
Fetullahçı Terör Örgütün'e (FETÖ) yakınlığıyla bilinen Hakan Şükür ve Enes Kanter'in Kenan Sofuoğlu hakkında yaptığı açıklamalar Türk halkının tepkisini çekti.
Fetullahçı Terör Örgütün'e (FETÖ) yakınlığıyla bilinen Hakan Şükür ve Enes Kanter'in Kenan Sofuoğlu hakkında yaptığı açıklamalar Türk halkının tepkisini çekti.

Türkiye'de yaşanan hain darbe girişiminin ardından milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sosyal medyadan Hakan Şükür'e seslenmişti. FETÖ'ye yakınlığıyla tanınan Şükür'e 'sakın Sakarya'ya gelme. Halk seni linç eder' diyen Sofuoğlu'na cevap bir başka FETÖ'cü Enes Kanter'den geldi.



NBA'de forma giyen basketbolcu Sofuoğlu'na 'terbiyesiz' ifadesini kullandı. Ancak Kanter'in bu cevabına halk büyük tepki gösterdi. Fetullahçı Terör Örgütün'e (FETÖ) yakınlığıyla bilinen Kanter'e 'bu millet sizin ihanetinizi unutmayacak' mesajları atılırken 'kendinize güveniyorsanız Türkiye'ye gelin' denildi.



FETÖ'cü Kanter'in Sofuoğlu ile ilgili tweetine halk büyük tepki gösterdi;








Hakan Şükür'ün cevabı da halktan tepki topladı

Kenan Sofuoğlu'nun FETÖ'ye bağlılığıyla bilinen Hakan Şükür'e söylediği sözlerin ardından Şükür de sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. FETÖ'cü Şükür'ün bu açıklamasına hak yazdıkları mesajlarla cevap verdi. Vatandaş, Şükür'e 'Ankarada'ki 47 polisimizin hayatini çalanlar içinde bir çift kelamın olsun. Hırsızlık mal çalmakla sınırlı değil, siz ve saz arkadaşlarınız bu milletin 'Can'ını Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde çaldınız. diye yazdı.








'Hakan Şükür, Sakarya'ya sakın gelme, halk seni linç eder'

#Enes Kanter
#FETÖ
#Kenan Sofuoğlu
8 yıl önce