|

Fikret Orman: Beşiktaş'ı kayıran namerttir

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aziz Yıldırım'ın "Federasyon'da Beşiktaşlı bırakmayacağım" sözlerinin hatırlatılması üzerine "Beşiktaş'ı kayıran namerttir" karşılığını verdi.

Yeni Şafak
14:07 - 8/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:19 - 8/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Fikret Orman, Aziz Yıldırım'ın sözlerine sert çıktı.
Fikret Orman, Aziz Yıldırım'ın sözlerine sert çıktı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nde 'Adaletin Önemi' konulu söyleşiye katıldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, Kiev maçının skandal hakemine tepki gösterdi.



"UEFA'ya şikayette bulunacağız"

Dinamo Kiev-Beşiktaş maçının hakemi Carig Thomson hakkında UEFA'ya şikayette bulunacaklarını belirten Orman, "Bizi biçtiler. Bu maç Dinamo Kiev-Napoli maçı olsaydı böyle kararlar çıkar mıydı, çıkmazdı. Daha önce de bu hakemin benzer vukuatları var. Buradan bağırarak olmuyor. Bizi temsil eden birilerinin UEFA'da olması lazım" dedi.



"Ocak'ta transfer yapacağız"

Hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu olduğunu belirten Orman, "Bizim de kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor. Ocak'ta da takıma transfer yapacağız" ifadelerini kullandı.



"Ben değil Federasyon cevap verecek"

Fikret Orman, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın derbide Beşiktaş ile ilgili söylediği sözlerin hatırlatılması üzerine, "Bununla ilgili ben değil, Federasyon cevap verecek. Beşiktaş'ı kayıran namerttir" karşılığını verdi.



Hatırlanacağı üzere Aziz Yıldırım derbide hakem Hüseyin Göçek'in kararlarına sinirlenerek, "Yarından itibaren federasyondaki bütün Beşiktaşlı yöneticiler gidecek. Yarından itibaren büyük bir savaş başlayacak. Ayıp bu ne ya..." şeklinde sözler sarf etmişti.







#Fikret Orman
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
7 yıl önce