|

Fikret Orman: Bu sene de şampiyon olacağız

Beşiktaş'ta 2017 yılı 4. Olağan Divan Kurulu Toplantısı yapıldı. Başkan Fikret Orman önemli açıklamalara imza attığı konuşmasında, "Bu sene de şampiyon olacağız buna inanın" dedi.

Yeni Şafak
11:21 - 18/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:01 - 18/11/2017 Cumartesi
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman

Beşiktaş'ta 2017 yılı 4. Olağan Divan Kurulu Toplantısı düzenlendi. Harbiye'de bir otelde başlayan divan toplantısına Başkan Fikret Orman ve Divan Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda Başkan Fikret Orman şunları ifade etti:
  • Kulübü aldığımızdaki ortam belliydi. Mevcut gelirlerimizin %35'i faize gidiyordu. Gelirlerin büyük kısmı da temlik edilmişti. O günlerde Beşiktaş'a olan güveni hepimiz biliyoruz. Aradan 6 seneye yakın geçti. 180 milyon doların üzerinde faiz ödedik. Bu bizim gerçeklerimizdir. Bundan kaçamayız. 6 sene önce 'Bugün geldiğimiz noktaya geleceğiz' deseydim, çoğunuz bana 'hayalcilik olur' derdi. Ortada ödenemeyecek borçlar ve olmayan bir stat varken göreve geldik ve gecemizi gündüzümüze katarak Türkiye'nin en güzel stadını yaptık. Denetleme Kurulu, Beşiktaş'ta çok şeffaf olarak çalışmalar yapmaktadır. Bu konuda bir sıkıntı yok. Kurullar hangi belgeyi görmek isterse bakabilir.



  • Şampiyonlar Ligi'nde iyi gidiyoruz. Takımımızın ligdeki arzusu da üst düzeyde. Bu sene de şampiyon olarak bitireceğiz buna inanın. Bu stadyum başka stadyumlara benzemez. Her şeyi özel olarak tasarlandı.
"Bilinirliğimiz arttı"
  • Yabancı medya kuruluşlarında görmüşsünüzdür. Hem benim, hem teknik direktörümüzün, hem futbolcularımızın röportajları çıktı. Beşiktaş'ın dünyadaki bilinirliği çok arttı.
"Borcun sebebi futbol takımı değil"
  • Beşiktaş'ın borcunun artmasının sebebi futbol takımı değil. Bunun sebepleri faiz, kur farkı, amatör şubeler, BJK TV ve kulüp personeli giderleri.
"Fitneler hiç bitmiyor"
  • Reza Zarrab'la ortak Kanada'da şirketim varmış. Adamı hayatımda 2 kere gördüm. Böyle bir şey olsa bir evrağı, bir şeyi olur. Camia içerisindeki fitneler hiç bitmiyor. Her geçen gün daha adileşiyor.
"Yüzde 10 komisyon verilecek"
  • Mitrovic'in komisyonunu soruyorlar. Menajerine diğer transferlerde olduğu gibi yüzde 10 verilecek.



#Fikret Orman
#Beşiktaş
6 yıl önce