|

Fikret Orman kurban kestirdi

Art arda gelen sakatlıklar nedeniyle Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Ümraniye Tesisler'inde kurban kestirdi. Dualar eşliğinde kesilen kurban etinin personele ve çevredeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı belirtildi.

Yeni Şafak
13:16 - 31/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 10:36 - 31/10/2016 Pazartesi
Diğer
Beşiktaş'ta sakatlanan Caner Erkin'in 6 ay, Talisca ve Aras Özbiliz'in ise 2-3 ay sonra takıma katılabileceği açıklandı.
Beşiktaş'ta sakatlanan Caner Erkin'in 6 ay, Talisca ve Aras Özbiliz'in ise 2-3 ay sonra takıma katılabileceği açıklandı.

Beşiktaş'ta peş peşe yaşanan uzun süreli sakatlıklar sonrası başkan Fikret Orman, bu durumun sona ermesi için harekete geçip kurban kesti.



Habertürk'te yer alan habere göre; Divan Kurulu toplantısı sonrası yönetici arkadaşları Ahmet Çebi, Ahmet Ürkmezgil ve Metin Albayrak'la birlikte Ümraniye Tesisleri'ne giden Orman, burada sakatlıkların son bulması dileğiyle kurban kesti.



Başkan Orman, dualar eşliğinde kesilen kurban etinin personele ve çevredeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılması yönünde talimat verdi.



"Bizi çekemeyenlerin gözü var"

Konu hakkında konuşan yöneticiler, “Sezon başından bu yana sakatlıktan çok çektik. Artık bunun son bulmasını arzuluyoruz. Bunda bizi çekemeyenlerin de gözünün olduğunu düşünüyoruz. Üzerimizdeki bu nazara son vermek için kurban kestik. İnşallah dertlerimize derman olur” diye konuştular.





#Beşiktaş
#Fikret Orman
7 yıl önce