|

Fikret Orman Remy için İngiltere'de

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mario Gomez'in takımdan ayrılmasının ardından yıldız oyuncunun yerine alacağı ismi belirledi. Orman, Chelsea'nin alternatif golcülerinden Remy için İngiliz kulübüyle transfer görüşmelerine başladı.

Yeni Şafak
14:49 - 23/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:10 - 23/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
İngiliz basınında yer alan haberlere göre Chelsea'nin Loic Remy'yi 1 yıllığına Beşiktaş'a kiralık gönderebileceği ifade edildi.
İngiliz basınında yer alan haberlere göre Chelsea'nin Loic Remy'yi 1 yıllığına Beşiktaş'a kiralık gönderebileceği ifade edildi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mario Gomez'in takımdan ayrılışının ardından Chelseali Loïc Rémy'yi gündemine aldı. Orman'ın İngiltere'ye giderek Chelsea CEO'su Marina ile oyuncunun kiralanması için girişimlerde bulunduğu belirtildi.



Gelecek sezon daha fazla forma giymek istediği bir takımda mücadele etmek istediğini aktaran Remy'nin de Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle transfere sıcak bakabileceği ifade edildi. Chelsea ile Beşiktaş arasındaki iyi ilişkilerin transferin olumlu ilerlemesine yardımcı olduğu aktarılırken Remy'nin satın alma opsiyonuyla kiralanmak istediği öğrenildi.




Konuyla ilgili olarak Sabah Gazetesi yazarı Fatih Doğan da sosyal medyadan transfer görüşmesi ile ilgili aldığı istihbarat bilgisini paylaştı. Doğan daha sonra bu tweeti sildi;











#Chelsea
#Remy
#Beşiktaş
#Fatih Doğan
8 yıl önce