|

Fikret Orman'dan 'Balotelli' açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimini İtalyan basınına değerlendirirken, Liverpool forması giyen Mario Balotelli'yle ilgili de konuştu.

Yeni Şafak
17:34 - 27/08/2016 Saturday
Güncelleme: 19:04 - 27/08/2016 Saturday
Diğer
Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimini değerlendirdi ve Mario Balotelli sorusuna cevap verdi.
Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimini değerlendirdi ve Mario Balotelli sorusuna cevap verdi.

Orman yaptığı açıklamada, Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev ile aynı grupta yer almalarının kolay olmadığını söylerken, “Grubumuzda Barcelona ya da Real Madrid gibi takımlar yok, ancak yine de bizim için kolay olmayacak, aynı zamanda karşılaşacağımız takımlar için de kolay olmayacak. Şampiyonlar Ligi'nde nereye kadar gideriz bilemiyorum ancak, pes etmeyiz." diye konuştu.



Sporx'te yer alan habere göre, siyah beyazlı ekibin yeni transferi Vincent Aboubakar ile ilgili de konuşan Orman, şu ifadeleri kullandı:



  • “Benfica güçlü bir takım ve Şampiyonlar Ligi'nde harika bir tarihleri var. Napoli geçen sezon garika bir sezon geçirdi ve Dinamo Kiev de Ukrayna'nın çok güçlü bir takımı. Her takım fark yaratmak isteyecek. Biz yeni stadımızda iyi bir izlenim yaratmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Bu yüzden farklı tarzda oyuncular alıyoruz ve bugün de Porto'dan genç bir forvet aldık. Napoli taraftarlarını da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız."

'Balotelli'yi takımda görmek büyük bir zevk olurdu'

Balotelli'yle ilgili bir soruya Orman, “Balotelli'yi takımımızda görmek büyük bir zevk olurdu, ancak çok zorlu bir oyuncu. Onunla ilgili çok fazla şey okuduk ve bunu düşünmüyoruz." cevabını verdi.







#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Mario Balotelli
8 years ago
default-profile-img