|

Fikret Orman'ın 'Nasri' pazarlığı çok konuşulacak

Beşiktaş'ın transferi için büyük ölçüde anlaşma sağladığı Samir Nasri için siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman, çok konuşulacak bir sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak ve
14:20 - 28/08/2016 Pazar
Güncelleme: 14:50 - 28/08/2016 Pazar
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın Samir Nasri için Manchester City'ye yaptığı teklif başkan Fikret Orman'ı yeniden gündeme taşıyacak gibi gözüküyor.
Beşiktaş'ın Samir Nasri için Manchester City'ye yaptığı teklif başkan Fikret Orman'ı yeniden gündeme taşıyacak gibi gözüküyor.

Beşiktaş'ın Samir Nasri transferinde artık sona yaklaşıldı. Fransız futbolcu için görüşmelerini sürdüren siyah beyazlılar oyuncu için ilginç bir sözleşme hazırlığı içerisinde.



Manchester City'de Pep Guardiola'nın kadroda düşünmediği futbolcu için kiralama teklifi sunan Beşiktaş, oyuncunun 6.5 milyon euroyu bulan yıllık ücretini karşılayamayacağını ifade ederek İngiliz kulübüne ilgi çekici bir öneri sundu.



Siyah beyazlıarın başkanı Orman, oyuncunun yıllık ücretinin yarısını ödeyebileceklerini ifade ederken futbolcuyu sakatlığı olmadığı takdirde Şampiyonlar Ligi'ndeki her maçta oynatacaklarının garantisini verdi. Böylelikle oyuncunun piyasasını tekrar arttıracaklarını söyleyen Orman, sezon sonunda futbolcunun bonservisiyle satışının çok daha kolay olacağını İngiliz yöneticilere iletti. Arsenal'den 27.5 milyon euroya alınan futbolcudan çok fazla zarar etmek istemeyen Manchester City'nin bu teklifi değerlendirmeye aldığı aktarılırken Fikret Orman, aynen Gomez'de olduğu gibi futbolcunun başka bir kulübe satışından yüzde 10'luk bir pay koydurmak istediklerini belirtti.



Nasri'nin Beşiktaş'a transferi gerçekleşirse Manchester City sezonun sonunda Fransız futbolcuyu 20 milyon euro seviyelerinde bir rakama elinden çıkarmayı planlıyor. Bu rakamı Beşiktaş'ın ödemesi zor gözükürken oyuncunun başka bir kulübe satışından siyah beyazlıların yüzde 10'luk bir pay alacağı ifade edildi

.













































#Samir Nasri
#Beşiktaş
#Fikret Orman
8 yıl önce