|

Fırtına iftarda kenetlendi

Trabzonspor yönetim kurulu dün iftar yemeğinde camia ile bir araya geldi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yanındaki Marina'daki Mavi Saray teknesinde yapılan iftara camianın önde gelen isimleri katıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:23 - 29/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

İftarda bir konuşma yapan başkan Muharrem Usta, "Yeni takımda 24 yada 25 kişilik kadro olacak. Takımın son şeklinde yaklaşık 5 kişi gençlerden olacak. Geçen seneki takımdan 12 kişiyle yolları ayırdık. Belli bölgelere de 6-8 civarında oyuncu transferi yapacağız. Bu yapacağımız transferle birlikte toplam maliyeti planladığımız bütçe var. Takıma uyum sağlayacak olan mümkünse belki bir veya iki bölgede yaştan dolayı tecrübeyi önemseyebiliriz. Örnek stoper gibi. Takımın iyi bir ağabeye, iyi bir yöneticiye, derleyici toparlayıcı 2-3 kişiye ihtiyaç var. Transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncuların hiç birisi direkt menajer eliyle gelen değil. Hepsi 2-3 defa çıplak gözle seyredilen ve ortak karar alınan oyuncularla görüşme yapıyoruz. Kulübün disiplin talimatını da değiştiriyoruz. Onu da tüm futbolcularımızla paylaşacağız" diye konuştu.



Trabzonsporlulara sözümüz var


Başkan Usta, “Trabzonspor hangi süreçlerin içinden geçerce geçsin, bütün Trabzonsporlulara başarı sözümüz var. Hangi şartlarda olursak olalım başarmak zorundayız. Biz size güveneceğiz. Hiç kimseyi ayırt etmeden küçük büyük en ufak ayrıma gitmeden Trabzonspor'a destek olacak bütün unsurları bir araya toparlayabilme becerisini bu kulübü yönetenler sergilemek zorunda" dedi.


#Trabzonspor
#Muharrem Usta
8 yıl önce