|

Fransız futbolcudan Klopp'a şok sözler

Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giyen, doping ve disiplinsizlik konularıyla sıkça gündeme gelen Fransız defans oyuncusu Mamadou Sakho sosyal medya hesabı üzerinden durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yeni Şafak
14:14 - 24/09/2016 السبت
Güncelleme: 14:48 - 24/09/2016 السبت
Yeni Şafak
Liverpool'un tartışmalı ismi Sakho, sosyal medya hesabından kulübünü eleştirdi.
Liverpool'un tartışmalı ismi Sakho, sosyal medya hesabından kulübünü eleştirdi.

Liverpool'un sürekli skandallarla gündeme gelen ve bu sezon yeteri kadar süre alamayan futbolcusu Mamadou Sakho, Snapchat hesabı üzerinden yaptığı açıklamada durumuyla alakalı ilginç açıklamalar yaptı.



Fransız oyuncu sosyal medya hesabında şunları ifade etti:



  • "3 haftadır oynamaya hazırım. Takıma geri dönmek için bütün çalışmalarımı tamamladım. Fakat 2. takımla dahi oynamamı istemiyorlar. Neden, bilmiyorum. Gerçek bir Liverpool'lu gibi gayret ediyorum. Bu zamana kadar hiç konuşmadım çünkü sahada konuşmak istiyorum. Yakın zamanda da beni destekleyen ve durumumu anlamayan insanlar için konuşacağım. Liverpool'da ailemle yaşamaktan her zaman mutluluk duydum. Umuyorum ki kısa sürede oynamak için ve her zaman yaptığım gibi takıma en iyisini vermek için bir şansım olur. Durumu kabul ediyorum fakat yalanları değil. Taraftarlar gerçeği bilmeli. Destekleri için teşekkür ederim. 6 aydır hiçbir şey söylemiyorum. Herkese iyi geceler. Asla yalnız yürümeyeceksiniz."

Fransız basınında, bu açıklamaların Jürgen Klopp'ü daha da rahatsız edeceği ve Sakho'nun takımda yer almasını zorlaştıracağı belirtildi.










#Liverpool
#Mamadou Sakho
#Jürgen Klopp
#Premier Lig
٪d سنوات قبل