|

'Fuchs takımımıza yararlı olacak'

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Osman Toprak, Göztepe'den ayrılan sağ bek Benjamin Fuchs'ın takımlarının Antalya kampına katıldığını belirterek, "Büyük bir sorun çıkmadığı taktirde Fuchs, sezonun ikinci yarısında mavi-beyazlı formanın başarısı için mücadele edecek" dedi.

Yeni Şafak
11:35 - 13/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:45 - 13/01/2016 Çarşamba
AA

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Osman Toprak, yaptığı açıklamada, bir süre önce Litsingi'yi kadrolarına katarak devre arasının ilk transferini gerçekleştirdiklerini hatırlattı.



Teknik heyetin raporları doğrultusunda takımın daha güçlü bir yapıya kavuşması için çalışmaların sürdüğüne işaret eden Toprak, bu kapsamda bir süre önce Göztepe'den ayrılan ve sağ bek mevkisinde görev yapan 32 yaşındaki Fuchs ile temasa geçtiklerini dile getirdi.



Tecrübeli oyuncuyla prensipte anlaştıklarını ifade eden Toprak, "Fuchs, takımımızın Antalya kampına katıldı ve büyük bir sorun çıkmadığı taktirde sezonun ikinci yarısında mavi-beyazlı formanın başarısı için mücadele edecek" dedi.



Toprak, Fuchs ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığını ve sözleşmenin 1-2 gün içerisinde imzalanacağını kaydetti.



Transfer çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını aktaran Toprak, 1-2 oyuncuyla daha temas halinde olduklarını ve kulüp yapısına uygun oyuncuların takıma kazandırılmasına özen gösterdiklerini sözlerine ekledi.



#Benjamin Fuchs
#Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
#Osman Toprak
8 yıl önce