|

Galatasaray Bruma için Monaco'yu reddetti

Bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Monaco'da yöneticiler Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile görüştü. Fransız kulübünün sarı kırmızılıların genç yıldızı Bruma için teklif yaptığı ancak Galatasaray yönetiminden olumsuz cevap aldığı aktarıldı.

Yeni Şafak
17:41 - 27/07/2016 Wednesday
Güncelleme: 18:07 - 27/07/2016 Wednesday
Yeni Şafak
Bruma için PSV'nin ardından Fransız kulübü Monaco da teklif yaptı.
Bruma için PSV'nin ardından Fransız kulübü Monaco da teklif yaptı.

Galatasaray'da Bruma'nın yükselen performansı taliplilerini de arttırıyor. Portekizli genç yıldıza son olarak Fransa'nın köklü kulüplerinden Monaco teklif yaptı. Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşacak olan Fransız ekibinde yöneticiler G.Saray Başkanı Dursun Özbek ile görüştü.



Geçtiğimiz sezon da transfer etmek istediği Bruma'yı yakından takip eden Monacolu yetkililer sarı kırmızılı kulübe 7.5 milyon euro (24 milyon TL) teklif etti. A Spor yorumcularından Zeki Uzundurukan'ın da canlı yayında duyurduğu teklife Galatasaray yönetiminin ret cevabı verdiği öğrenildi.



Levent Nazifoğlu açıkladı

Galatasaray'da Bruma'nın ayrılacağı iddialarına ilişkin konuşan yönetici Levent Nazifoğlu, net açıklamalarda bulundu. Bruma'nın Galatasaray'da kalacağını belirten Nazifoğlu, 'buna inandırmamız için daha ne yapmamız lazım bilmiyorum' diye konuştu.



Sarı kırmızılı yönetimin aldığı karara göre Bruma için ödenen 13 milyon euronun altında gelen hiçbir teklifin kabul görmeyeceği belirtildi. Alınan bilgilere göre Galatasaray yönetiminin önümüzdeki günlerde Bruma ve menajeriyle bir araya gelerek oyuncunun sözleşmesinde bir kısım iyileştirmeler yapmayı planladığı ve Bruma için ciddi bir serbest kalma maddesi koyduracağı aktarıldı.








#Galatasaray
#Bruma
#Monaco
8 years ago