|

Galatasaray Denayer'den söz aldı

Galatasaray'da alınan kötü sonuçların ardından yeni sezonun takımı için çalışmalar hız kazandı. Sarı kırmızılı yönetim ilk olarak defans hattını kuvvetlendirmek için görüşmelerde bulunurken ilk hamlesini Denayer'le anlaşarak yaptı.

Yeni Şafak
09:55 - 26/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:37 - 26/04/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Bu sezonu Sunderland'de kiralık olarak geçiren Jason Denayer, yeni sezonda G.Saray'da oynamak istediğini belirtti.
Bu sezonu Sunderland'de kiralık olarak geçiren Jason Denayer, yeni sezonda G.Saray'da oynamak istediğini belirtti.

Galatasaray yeni sezonun takımını kurmak için çalşmalara başlarken eski oyuncusu Denayer'le prensipte anlaştı. Manchester City, 21 yaşındaki oyuncusunun G.Saray'a transferine izin verirse Denayer gelecek sezon sarı kırmızılılarda kiralık olarak oynayacak.

Belçikalı oyuncunun yeni sezonda Manchester City'de forma giymeyeceğinin kesinleşmesi sonrasında yapılan görüşmede genç oyuncunun G.Saray'da oynamak istediğini söylediği belirtildi.

Sezon başında da sarı kırmızılılara transferi konuşulan ancak kulübünün Sunderland'e kiraladığı Denayer, hocası Guardiola'ya tepki göstermişti. O dönem Florya'dan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu yaptığı açıklamada "Denayer çok gelmek istedi ancak kulübü izin vermedi. İngiltere'de bir aslan var" ifadelerini kullanmıştı.

  • Denayer bu sezon Sunderland formasıyla 26 resmi maça çıktı. Belçikalı oyuncu 2015-2016 sezonunda da Galatasaray'da forma giymişti.

#Galatasaray
#Denayer
7 yıl önce