|

Galatasaray ile PSG anlaştı!

GS TV'nin eski muhabirlerinden Veli Yiğit, Ibrahimovic transferi ile igili, Galatasaray ile PSG'nin anlaştığını bu iki taraf arasında bir pürüz kalmadığını ancak Zlatan Ibrahimovic ile sarı-kırmızılı yönetimin 2 yıllık anlaşma karşılığında verilecek ücret konusunda henüz anlaşmaya varmadığını söyledi.

Yeni Şafak
17:04 - 31/07/2015 Cuma
Güncelleme: 17:32 - 31/07/2015 Cuma
Diğer

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına hız katan Galatasaray'da Zlatan Ibrahimovic ismi gündemden düşmüyor.



Sabah'ta yer alan habere göre GS TV'nin eski muhabirlerinden Veli Yiğit, Ibrahimovic ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.


Yiğit, Galatasaray ile PSG'nin anlaştığını bu iki taraf arasında bir pürüz kalmadığını ancak Zlatan Ibrahimovic ile sarı-kırmızılı yönetimin 2 yıllık anlaşma karşılığında verilecek ücret konusunda henüz anlaşmaya varmadığını söyledi. İddiaya göre, Galatasaray Ibrahimovic'e 2 yıl için 12 milyon euro'ya kadar çıktı, ancak Zlatan'ın isteği 17 milyon euro. Görüşmeler sürüyor. Bu transferde 4 Ağustos'un kritik bir tarih olduğu bilgisi de paylaşıldı. İlerleyen günlerde Galatasaray-Zlatan gündeminde önemli gelişmeler olabilir.

#Zlatan İbrahimoviç
#galatasaray
#Veli Yiğit
#transfer
9 yıl önce