|

Galatasaray İsrail temsilcisini devirdi

Galatasaray Odeabank, Eurocup'ta İsrail temsilcisi Hapoel Jerusalem'i 87-79 mağlup etti. Başantrenör Ergin Ataman maç sonunda yaptığı açıklamada, “Grupta 3'te 3 yaptık ve yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Yeni Şafak
23:24 - 28/10/2015 Çarşamba
Güncelleme: 20:25 - 28/10/2015 Çarşamba
IHA

Eurocup'ın 3. haftasında Galtasaray Odeabank, Abdi İpekçi Arena'da İsrail ekibi Hapoel Jerusalem'i 87-79 mağlup etti. Karşılaşma sonunda Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ve Hapoel Jerusalem Başantrenörü Danny Franco basın toplantısında açıklamalarda bulundu.



ATAMAN: “GRUBUN EN ZORLU MAÇIYDI”

Grubun en zorlu maçlarından biri olduğunu belirten Ergin Ataman, “Hücum gücü yüksek Hapoel takımı vardı. İlk periyotta hücumda iyiydik. İkinci periyotta düşüş yaşadık ve 3. periyotta da devam etti. Micov ve son periyotta da Sinan'ın etkili oyunları ile sonuca ulaştık. 3'te 3 yaptık ve yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.



FRANCO: “HEDEFİMİZ GRUPTAN ÇIKMAK”

İlk olarak Galatasaray'a teşekkür eden Hapoel Jerusalem Başantrenörü Danny Franco ise, ”İyi bir karşılaşma oynadık. Onlara karşı iyi başlayamadık. İkinci çeyrekte oyunumuzu geliştirdik. Son çeyrekte çok hata yaptık. Genellikle iyi savunma yaptık. Zaman zaman bize avantaj da geldi fakat kazanamadık. Yeni bir takımız. Zorlu bir yoldan geçiyoruz. Kendi yolumuzda devam etmek istiyoruz. Hedefimiz bu gruptan çıkıp bir üst tura yükselmek. Sinan Güler takım için çok önemli bir basketbolcu. Çok fazla gürültü oldu. Maça odaklandığımdan taraftarın söylediklerini duymadım” şeklinde konuştu.

#Galatasaray Odeabank
#İsrail
#Ergin Ataman
8 yıl önce