|

Galatasaray-Manchester United maçını canlı izlemenin yolu

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında Premier Lig'in dev ekiplerinden Manchester United ile karşı karşıya geliyor. İsviçre ve Danimarka kamplarının ardından İsveç'e giden Galatasaray burada Ullevi Stadyumu'nda Manchester United ile karşılaşacak. Galatasaray-Manchester United maçının saat kaçta ve hangi kanalda olacağını haberimizde bulabilirsiniz.

Yeni Şafak
19:36 - 30/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 19:42 - 30/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Premier Lig'in dev takımı Manchester United takımın başına Jose Mourinho'yu getirip yeni sezon öncesi iddialı bir ekip kurmak için kolları sıvadı. İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic ve Borussia Dortmund'un önemli ismi Henrikh Mkhitaryan ile kadrosunu güçlendiren ManU, özel maçta temsilcimiz Galatasaray ile karşı karşıya geliyor.



Galatasaray, 2016-2017 sezonu hazırlıkları kapsamındaki önemli mücadele bugün saat 20.30'da İsveç'in Göteborg kentindeki Ullevi Stadyumu'nda oynanacak.








'İbrahimovic ManU için artıdır'


Riekerink düzenlediği basın toplantısında İsveçli yıldız hakkında konuştu.

Zlatan İbrahimoviç'i ilk yıllarından tanıyorum. Şimdi kariyerinin en üst noktasında. Zlatan'ın Manchester'a gelişi kulüp açısından artıdır. Şimdilerde Manchester şehrinde çocuklar İbrahimoviç forması giyecek




  • Stad: Ullevi Stadyumu
  • Saat: 20.30
  • Yayın: D-Smart

ManU ile 7. Randevu

Avrupa Kupaları'nda ilk kez 1993-94 sezonu Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşı karşıya gelen iki takımın Old Trafford'daki mücadelesi 3-3 bitmiş; İstanbul'daki maç 0-0 sonuçlanınca Galatasaray gruplara kalarak tarihi bir başarı elde etmişti.



1994-95 sezonunda bu kez Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaşan iki ekibin Ali Sami Yen'deki mücadelesi 0-0 tamamlanmış; İngiltere'deki mücadele ise 4-0 Manchester United'ın galibiyetiyle sona ermişti.



İki takım arasındaki son eşleşme ise 2012-2013 sezonunda yine Şampiyonlar Ligi'nde olmuş ve gruptaki ilk maçı Manchester United evinde 1-0 kazanırken, Türk Telekom Arena'da kazanan taraf Burak Yılmaz'ın golüyle Galatasaray olmuştu.



Maçı canlı verecek internet siteleri


  • idmantv.az
  • netspor9.tv







#ManU
#Galatasaray
8 yıl önce