|

Galatasaray sakata geldi

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın Kasımpaşa ile karşılaşacak Galatasaray, teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli yönetimindeki ilk müsabakasını oynayacak. Karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı ekipte sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

Yeni Şafak
12:45 - 28/11/2015 Cumartesi
Güncelleme: 10:48 - 28/11/2015 Cumartesi
AA

Son 3 resmi maçında, ligde Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilip, Antalyaspor ile 3-3 berabere kalan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, kötü gidişe Kasımpaşa karşısında son vermek istiyor.



Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Mustafa Denizli ile iyi bir başlangıç yapma hedefinde.



Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak ve hakem Halis Özkahya'nın yöneteceği maç, saat 20.15'te başlayacak.



Sakatlar düşündürüyor

Kasımpaşa karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı ekipte sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.



Tedavileri devam eden Hamit Altıntop ile Lionel Carole'ün yanı sıra, Jason Denayer'in Atletico Madrid maçında, Hakan Balta ve Lukas Podolski'nin ise dünkü antrenmandaki sakatlıkları, Mustafa Denizli'ye ilk sınavı öncesi sıkıntı yaşatıyor.



Hamit, Carole ve Denayer'in forma giyme şansı bulunmazken, antrenmanı sakatlanarak yarıda bırakmak durumunda kalan Hakan ile Podolski'nin durumları henüz netlik kazanmadı.



Denizli yönetiminde 8 bin 596 gün sonra

Galatasaray'da üçüncü dönemine başlayan Mustafa Denizli, 8 bin 596 gün sonra yeniden sarı-kırmızılı ekibin başında bir maça çıkacak.



Sarı-kırmızılı ekipteki ikinci dönemini, 23,5 yıl önce 17 Mayıs 1992 tarihinde oynanan ve 5-3 kazanılan Bakırköyspor maçıyla sonlandıran Denizli, geçen zamanın ardından tekrar bir müsabakada Galatasaray'la boy gösterecek.



#mustafa denizli
#galatasaray
#kasımpaşa
#süper lig
8 yıl önce