|

Galatasaray taraftarı Sinan Gümüş'ü sildi

Galatasaray'ın Kayserispor'u 4-1 yendiği maçın son dakikalarında genç futbolcu Sinan Gümüş, oyuna girmiş ve kendi taraftarı tarafından ıslıklanmıştı. Sürekli olarak takımdan ayrılma isteğini ifade eden ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen futbolcu bu sebeple taraftarın hedefi haline geldi.

Yeni Şafak
11:29 - 15/08/2017 Salı
Güncelleme: 11:48 - 15/08/2017 Salı
Yeni Şafak
2014 yılında Galatasaray'a transfer olan Sinan Gümüş, sarı kırmızılılardaki 4. sezonunda taraftarın hedefi haline geldi.
2014 yılında Galatasaray'a transfer olan Sinan Gümüş, sarı kırmızılılardaki 4. sezonunda taraftarın hedefi haline geldi.

Galatasaray'a transfer olduğu dönemden itibaren taraftardan en büyük desteği gören futbolcuların başında gelen Sinan Gümüş, artık ıslıklanan bir isim haline geldi.

Dün oynanan Kayserispor maçında oyuna girdikten sonra sürekli olarak tepki gören futbolcunun maçtan sonra oldukça moralsiz olduğu gözlemlendi. Transfer döneminde sürekli olarak takımdan ayrılmak istediğini ifade eden ancak transferi gerçekleşmeyen futbolcunun taraftardaki kredisi de bununla birlikte tamamen tükendi.

  • Bilindiği üzere sportif direktör Cenk Ergün maç sonunda yaptığı açıklamada, Sinan Gümüş'ün gitmek istediği takımların kendisi için gerekli teklifi yapmadığını ve oyuncunun şu anda takımda kalacağını ifade etmişti.

#Galatasaray
#Sinan Gümüş
7 yıl önce