|

Galatasaray üçüncü forveti belirledi

Bu sezon yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, Gomis ve Eren Derdiyok'a alternatif olacak bir forvet almak için görüşmelerde bulunuyor. Sinan Gümüş'ün takımdan ayrılması durumunda bu noktaya bir futbolcu daha alacak olan sarı kırmızılılar bu isim için kararını verdi.

Yeni Şafak
15:55 - 17/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:04 - 17/08/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Kayserispor'la sözleşmesini tek taraflı fesheden forvet oyuncusu Welliton, Galatasaray'da oynamak istiyor.
Kayserispor'la sözleşmesini tek taraflı fesheden forvet oyuncusu Welliton, Galatasaray'da oynamak istiyor.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ve Eren Derdiyok'un alternatifi olacak isim için karar verildi.

Sarı kırmızılı kulüp sürekli olarak takımdan ayrılmak istediğini dile getiren Sinan Gümüş'ün transfer olması halinde Kayserispor'la sözleşmesini fesheden Welliton'u kadrosuna katacak.

Karabükspor'dan Seleznyov'la da görüşen sarı kırmızılı idareciler bu futbolcuya ise bonservis bedeli ödememek için transferi askıya aldı. Welliton'un menajeriyle bir ön görüşme gerçekleştiren sarı kırmızılıların Sinan Gümüş'ün transferine göre oyuncuya imza attırması bekleniyor.

  • Öte yandan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Welliton'un Kayserispor'la olan sözleşmesini haksız bir şekilde feshettiğini iddia ederek FIFA'ya başvurduklarını söyledi. Ajansspor'a konuşan Bedir, oyuncu için 2.5 milyon Euro çıkış bedeli isterken, futbolcu cephesi ise böyle bir durumun olmadığını ifade ediyor.
#Galatasaray
#Sinan Gümüş
#Welliton
7 yıl önce