|

Galatasaray yedek kalecisini değiştiriyor

Idriss Carlos Kameni'yi Fenerbahçe'ye gönderen Malaga, aradığı kaleciyi Süper Lig'de buldu. İspanyol kulübü, Galatasaray'ın yedek kalecisi Cenk Gönen'e teklif götürdü. Sarı kırmızılılar oyuncunun takımdan ayrılma olasılığına karşı sürpriz bir ismin transferi için harekete geçti.

Yeni Şafak
09:19 - 6/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:29 - 6/07/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray, Beşiktaş'tan transfer ettiği Cenk Gönen'i Malaga'ya satmak için görüşmelerde bulunuyor.
Galatasaray, Beşiktaş'tan transfer ettiği Cenk Gönen'i Malaga'ya satmak için görüşmelerde bulunuyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken sürpriz bir isme, sürpriz bir teklif geldi. Kameni'yi Fenerbahçe'ye gönderen ve kadrosuna bir kaleci takviyesi yapmak isteyen Malaga, Galatasaray'ın yedek kalecisi Cenk Gönen'e talip oldu.

Cenk'i sarı-kırmızılı kulüpten isteyen Malaga ile görüşmelerin sürdüğü belirtilirken Cenk'in de İspanya'ya gitmeye sıcak baktığı ifade edildi. Galatasaray'la bir senelik daha sözleşmesi bulunan Cenk, iki sezon önce 650 bin euro karşılığında Beşiktaş'tan transfer edilmişti.

Öte yandan Galatasaray, Cenk Gönen'in takımdan ayrılma olasılığına karşı sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı kırmızılılar Adanaspor'un kalecisi Hayrullah Akyüz'le görüşmelere başlarken oyuncunun transferinin önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi.

  • Adanaspor ile 2019 yılına dek sözleşmesi bulunan Hayrullah Mert Akyüz, geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de 9 maçta forma giydi ve kalesinde 19 gol gördü. 23 yaşındaki kaleci, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından zaman zaman A Milli Takım'ın geniş kadrosunda kendisine yer bulmuştu. Başarılı file bekçisi, EURO 2016 kadrosunda da yer alıyordu.


#Cenk Gönen
#Hayrullah Akyüz
#Galatasaray
7 yıl önce