|

Galatasaray yorumu sosyal medyayı salladı

Antep galibiyetinin ardından açıklamalar yapan Beşiktaşlı Olcay Şahan, Avrupa Ligi'nde yer aldıkları grubun Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı gruptan daha zor olduğunu söyledi. Başarılı futbolcunun bu yorumu sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Yeni Şafak
11:22 - 29/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 11:50 - 29/08/2015 Cumartesi
AA

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 4-0 yenen Beşiktaş'ın futbolcusu Olcay Şahan, karşılaşmanın ardından mücadeleyi değerlendirdi.



Olcay Şahan'ın açıklamaları


Olcay Şahan ise Gaziantep'in en zor deplasmanlardan birisi olduğunu dile getirdi.



Maça iyi başladıklarını, ilk yarıda da pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini anlatan Olcay, ikinci yarıda çift forvete dönünce pozisyonların da peş peşe geldiğini vurgulayarak, "Oğuzhan'ın çok güzel frikiğiyle kapıyı açtık. Sonrasında da Gökhan Töre'nin sayesinde 2, 3 derken rahatladık" dedi.



'Takımda birlik beraberlik var'

Gökhan Töre'nin gol atmak yerine kendisine pas vermesinin önemli olduğunu vurgulayan Beşiktaşlı futbolcu, "Bu da gösteriyor ki bu takımda birlik ve beraberlik var. Kimse egoist değil. Bunu sezon sonuna kadar sürdürebilirsek sezon sonunda hedefimize yüzde 100 ulaşacağız. Burada önemli olan kazanmaktı. Biz buraya 3 puan almak için geliyoruz. Bunu da başardık" şeklinde ifadeler kullandı.



'Galatasaray'dan daha zor bir gruba düştük'

Olcay Şahan, UEFA Avrupa Ligi'nde yer aldıkları H grubuyla ilgili de, "Çok güzel bir grup. Galatasaray'dan daha zor bir gruba girdiğimizi düşünüyorum. Tabi ki Avrupa'da tanınmış takımlarla aynı grupta olmak güzel. Sonuçta geçen sene Avrupa'da neler yapabildiğimizi gösterdik. Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. İnşallah çok da başarılı olacağız" değerlendirmesini yaptı.







#olcay şahan
#galatasaray
#uefa avrupa ligi
#şampiyonlar ligi
9 yıl önce