|

Dünyaca ünlü isimlerden 'Galatasaray' başvurusu

Bir dönemin efsane isimleri Thierry Henry, Claude Makelele ve Mikel Arteta'nın, kulüp yapısını inceleyip antrenmanlara katılmak için Galatasaray'a başvurduğu belirtildi.

Yeni Şafak
09:44 - 21/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:59 - 21/09/2017 Perşembe
Diğer
Fransızların unutulmaz futbolcusu Thierry Henry, futbolu bıraktıktan sonra çeşitli takımlarda antrenörlük yaptı.
Fransızların unutulmaz futbolcusu Thierry Henry, futbolu bıraktıktan sonra çeşitli takımlarda antrenörlük yaptı.
Futbol kariyerleri önemli başarılarla dolu üç efsane
Thierry Henry
,
Claude Makelele
ve
Mikel Arteta'nın
, sarı-kırmızılı takımla birlikte antrenmana çıkmak için
Galatasaray
'a başvurduğu bildirildi.

Milliyet'te yer alan habere göre, Galler'in Swansea kentinde düzenlenen UEFA Prolisans Kursu'na katılan Galatasaray Antrenörü Tuğberk Tanrıvermiş burada sınıf arkadaşı olduğu Henry, Makelele ve Arteta'dan ilginç bir teklif aldı.

Galatasaray'ı merak ettiler

Teknik adamlığa hazırlanan bu üç efsane isim, Galatasaray'ı merak ettiklerini belirtip, İstanbul'a gelerek 2-3 gün süresince antrenmanları ve kulübün yapısını incelemek istediklerini söyledi. Tanrıvermiş bu gelişmelerden Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ü de bilgilendirdi.

Sarı-kırmızılılar Henry, Makelele ve Arteta gibi dünya futbolunda bilinen bu isimlerin Florya'da bulunmasının kulübün tanıtımı açısından önemli olacağını düşündü.
  • Gomis'in yanı sıra Fransız pazarında bilinen Feghouli, Belhanda gibi isimlerinden Galatasaray'da olması, Fransızların sarı-kırmızılılara ilgisini daha da artırıyor. Dünya çapında isimlerin Galatasaray antrenmanlarında bulunmasına teknik direktör Igor Tudor da sıcak bakınca, Ergün, Tanrıvermiş ile görüşerek olumlu yanıt verdi.

#Galatasaray
#TThierry Henry
7 yıl önce