|

Galatasaray'a 'Berbat' bir haber

Transferde ezeli rakiplerinin gerisinde kalan Galatasaray'ın, Monaco ile yollarını ayıran Dimitar Berbatov ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Yeni Şafak
13:20 - 3/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 13:35 - 3/08/2015 Pazartesi
Diğer

Yerli ve yabancı basın Ibrahimovic haberleriyle çalkalanırken Galatasaray yönetimi sürpriz bir isimle imza aşamasına geldi. Haber 7'ye göre, Monaco ile yollarını ayıran Dimitar Berbatov'a 1+1 yıllık sözleşme öneren sarı-kırmızılı yönetim yıldız futbolcunun menajerini ikna etti.



Aston Villa'ya gidiyordu, vazgeçti

Berbatov transferinde Aston Villa ile kıyasıya bir yarışa giren Galatasaray, yıllık 3 milyon euro garanti para teklif ettiği oyuncunun menajeriyle el sıkıştı. Benteke'yle yollarını ayıran Aston Villa'nın Berbatov'un kafasını karıştıran teklifler sunması transferin önündeki tek engel gibi duruyor. Galatasaray'ın teklifinden önce Aston Villa'ya evet diyen Bulgar golcü, 3 milyon euro'luk garanti para ve Şampiyonlar Ligi faktörünü düşünerek sarı-kırmızılara gelmeye razı oldu.



İmzalar bu hafta atılabilir

Ligin başlamasına az bir süre kaldığı için transferi bir an önce bitirmek isteyen Galatasaray'ın bu hafta içinde Berbatov'a imza attırarak taraftarların üzerindeki karamsar havayı dağıtmak istediği öğrenildi.

#galatasaray
#transfer
#Dimitar Berbatov
9 yıl önce