|

Galatasaray'a Carlos Arroyo'dan kötü haber

Galatasaray'a döneceği iddia edilen Carlos Arroyo'dan sarı kırmızılı cepheye büyük bir şok geldi. Yapılmayan ödemelerden dolayı Basketbol Tahkim Mahkemesi'ne giden Porto Rikolu Galatasaray'a büyük bir külfet getirebilir.

Yeni Şafak
22:31 - 21/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 19:37 - 21/11/2016 Pazartesi
Diğer
Arroyo'nun Galatasaray'da oynadığı dönemde Porto Rikolu yapılmayan ödemeler sarı kırmızılıların başına dert açtı.
Arroyo'nun Galatasaray'da oynadığı dönemde Porto Rikolu yapılmayan ödemeler sarı kırmızılıların başına dert açtı.

Geçtiğimiz sezon EuroCup'ı müzesine götüren ancak bu sezon Euroleague'de hüsran yaşayan Galatasaray Odeabank'ın eski oyuncusu Carlos Arroyo'yu yeniden takıma kazandıracağı iddia edilmişti ancak Porto Rikolu oyuncudan kulübe büyük bir şok geldi.



2012-2015 yılları arasında Galatasaray forması giyen ve gösterdiği performansla taraflı tarafsız birçok kesimin takdirini toplayan 37 yaşındaki oyuncu alacaklarını gerekçe göstererek Galatasaray'ı Basketbol Tahkim Mahkemesi'ne verdi.



Buradaki yargıçların da henüz resmi kararı vermemelerine rağmen Galatasaray'ın 1,15 milyon dolar ve bu ödemenin gecikme fazilerini ödemesine karar verme aşamasında oldukları bildirildi. Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray çıkacak olumsuz bir kararla Arroyo'ya 2,6 milyon dolar (8 milyon 760 bin TL) ödemek zorunda kalacak.


#Galatasaray
#Arroyo
7 yıl önce